ForceHost Template

Započeo Legos031_, Mart 15, 2017, 01:38:54 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vidjao sam profesionalnije i već zavrÅ¡ene hosting template za 10â,¬, ovo ne vredi toliko, niÅ¡ta posebno, zadovoljilo bi standard možda da si ga napravio pre 3 godine.
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Mart 19, 2017, 16:27:09 POSLE PODNE
Vidjao sam profesionalnije i već zavrÅ¡ene hosting template za 10â,¬, ovo ne vredi toliko, niÅ¡ta posebno, zadovoljilo bi standard možda da si ga napravio pre 3 godine.
WHMCS + HTML? Oba gotova

Citat: Ognjenᵈᵉˢᶤᵍᶰ poslato Mart 19, 2017, 16:27:09 POSLE PODNE

Slažem se, na themeforestu mozes dobiti pack od 3-4 templatea za 13-14 $

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Rad je po meni odlican zato sto sam ja malo zesca botina :D :D

Ako moze jedno pitanje samo?

I ja sam nesto malo poceo uciti css bootstrap i sad znam kreirati navbar ali me zanima gdje ti pise ovaj tekst za vanzemaljsko opijumskom jeziku, lorem i to nesto,to zelim napraviti tj. sve to ( i sliku i tekst taj ) i imao sam par pokusaja ali bude odvojeno od navbar za jedno 2-3cm i tako i dole,a u tebe sve spojeno sa navbarom ta slika,pa ako mozes da mi objasnis to ukratko valda cu skontat
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Nisam ja tebe skontao..aj javi se u poruku

Ajde  ;) poslao sam
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!