[PLUGIN]Key-Detect: Beta Test

Započeo קlเשค, Avgust 08, 2010, 22:44:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo mene opet s jednom dobrom stvari.Prije mozda pola godine dobio sam ideju da napravim Key Detect plugin no kako sam tad prestajo sa samp-om ta je ideja mirovala.Ljeto me opet vratilo malo na samp i programiranju te sam odlucio nastaviti s ovim.

FAQ:
Sta je ovo?
-Ovo je plugin koji omogucava da  SA:MP server prepozna bilo koju tipku na tipkovnici!
Hoce li biti objavljen?
-Za sada ne,jos uvijek je u Beta fazi!

Key-Detect by pliva

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

nastoe

E na ovom ti svaka cast, ovo ce meni osobno koristiti ( ako ces objaviti ) samo nastavi s time ;)

Naravno da cu nastaviti,ceka me jos puno posla.Stavit cu jedno malo objasnjenje ako se pitate nesto u vezi videa:
Snimano je s CamStudio zbog toga je mala slika.
Video sam napravio u konzoli da mogu uzet screen KeyBoard i da se vidi kad se stisne tipka da server odma ocita.

[NUDIM ]

bravo pliva dosta korisno :D

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Nice. JEdva cekam.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Mozda se i nacekate :).
I jos nesto,pisite svoje dobre i lose komentare,za sta je ovaj plugin koristan,kako ga poboljsati(dodatne mogucnosti u vezi tipaka).

[NUDIM ]

pa ovaj plugin je odlicna stvar, jer bi se time moglo ukloniti kucanje vecine komandi, te bi onda i sama igra bila brza i zanimljivija ;)
jedva cekam da izadje , svaka cast  8)

Wow,lijepo ako ces objaviti iskoristit cu mozda :)
Mysterious roleplay

Pliva, svida mi se , ako objavis koristim :D

Svaka čast, ovo će stvarno biti korisno, bravo care. Jedva čekam  (:
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Ceka me jos mnogo posla tipa MultiThread,Multi Connection,te unapredjivanje ove verzije.

[NUDIM ]

Super, pliva! Jedva cekam da zavrsis.

Last nick: Paradox