[SAMP] Oglas system sa slikama koje vi slikate. PITANJE ZA SVE SKRIPTERE ?

Započeo #Rakic, Novembar 08, 2016, 22:12:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jedno pitanje za sve skriptere proletela mi je jedna jako dobra ideja kroz glavu, o cemu se zapravo radi ?

Dakle smislio sam Oglas System dakle to nece biti jedan obican system to ce biti system na koji ce te moci uploadovati slike necega sto prodajete, naprimer, prodajete vozilo, kucu nesto sta vec i sada sta je potrebno da uradite da bi dali oglas ? Potrebno je da upisete naslov oglasa zatim opis oglasa, zatim vrstu oglasa (Auto, Kuca, Stan... Ostalo), zatim unosite kontakt dakle kako mogu da vas kontaktiraju kupci i na kraju slike sto i predstavlja ovaj system, dakle ja nigde nisam video ovako nesto zato sam poceo raditi na ovom system. Slike kako to ? Pa vi imate fotoaparat dakle komandom /fotoaparat prebacuje vas u prvo lice i vi slikate odredjene objete dakle slikate nesto za sta dajete oglas, sve sto se nalazi na vasem ekranu prilikom fotografisanja to ce igrac koji gleda oglas moci da vidi, dakle sve sto vi slikate igrac ce moci da vidi. Pa me zanima da li neki skripter ima prestavu kako tako nesto moze da se uradi, i da li je to moguce po vasem misljenju xD

Jednostavo je to uraditi, ovo sam radio pre jednu godinu ipo.
Lepo uzmes koordinate ispred igraca i spremis ih u neku varijablu, kad neko hoce da pogleda taj oglas napravis petlju, izvuces koordinate i onda koristis kameru(setplayercamerapos) da prikazes objekat.

Pricao si mi o tome, uradi pa cemo videti kako izgleda  :D
samo rejv i debele zene

ime jedan include koji prebacuje sliku u igru, preko njega je jednostavno

Cijeli forum posvećen skriptanju i ti naÄ'eÅ¡ otvoriti temu u Offtopicu. Pa daj stvarno kao da se djeca od 2 godine pa ne znate gdje se Å¡ta otvara

Ovdje ide LOCK!Pazi da se ne ponovi ovo više

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."