[Pomoc] Pravila CMD

Započeo MrDjPeca, Oktobar 14, 2016, 16:47:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moju od 0
Detaljan opis problema:Nema uopste gresaka ali mi se pojave ti bajtovi i komanda mi ne radi kada idem da testam.
Dio skripte: http://pastebin.com/Aa0bS9Dt
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Ovo mi se pojavi http://pastebin.com/mBUNULbb
Ako neko moze da mi pomogne da napise kako bi trebalo pravilno napisati ovaj CMD da bi radio.
Tek samo poceo da ucim da skriptam pa mi nije bas jasno ovo.

CMD:pravila(playerid,params[])
{
    new string[128];
    format(string, sizeof(string), "* Igrac %s gleda pravila (/pravila).", GetName(playerid));
    new info[8192];
    strcat(string, "{000cff}___________________________________________________________________________________________________\n\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Powergaming | [PG] {154c03}Radnja koju je nemoguce izvesti u stvarnom životu u datom trenutku ili u bilo kojem trenutku.\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Metagaming | [MG] {154c03}KoriÅ¡tenje OOC informacija za IC korist.\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Bunny Hopping | [BH] {154c03}Skakanje jednom, dva puta ili viÅ¡e puta prilikom trcanja\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} DeathMatching | [DM] {154c03}Ubijanje ljudi bez pravog RP razloga.\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Kill on Sight| KOS {154c03}Ubijanje igraca po vidjenju, bez upozorenja, koriscenja chata\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} SpawnKill | [SK] {154c03}Ubijanje igraca na mestu spawna\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} NinjaJack| [NJ] {154c03}Kradja i uskakanje u vozila koja su u pokretu\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Drive Bying | [DB]  {154c03}DB odnosi na Å¡tetu nanetu drugom igracu iz vozila. Pokazacu vam par primera\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Revenge Killing | [RK] {154c03}Kao Å¡to i samo ime pojma govori, ubistvo iz osvete\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Non-Roleplaying | nonRP {154c03}Ometanja RP radnji koje izvrÅ¡avaju drugi igraci krÅ¡enjem pravila\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} RPSuperman {154c03}RP Supermen je ponasanje igraca kao da mu niko nista ne moze\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Gun From ASS | GFA {154c03}Predstavlja nonRP vadjenje oruzja, bez koriscenja komanda /me i /do.\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Drug From ASS | DFA {154c03}Predstavlja nonRP koriscenje droge, bez koriscenja komanda /me i /do.\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} NPlayer vs Player | PvP {154c03}Predstavlja napadanje neduznog civila bez razloga izivljavanje na njemu.\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Player vs Enviroment| PvE {154c03}Divljanje i pucanje po okolini i ugrozavanje necije imovine\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} ChickenRunning| [CR] {154c03}je trcanje cik cak kako bi izbegli metkove i preziveli\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} CaracterKill| [CK] {154c03}je teranje igraca da napravi novi account. Npr. Stalno ga mucite ili ga stavite u jail na 9999999\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} CrackShoting| [CS]  {154c03}je iskoriscavanje bugova sa oruzjem, deagle,combat shotgun, silenced pucaju vecom brzinom iz vozila.\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} QuickSwapping| [QS] {154c03}je brzo menjanje oruzje na Q E bez koriscenja /me i /do komande.\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} RP2WIN {154c03}jPonavljano  koriscenje neke komande ili ponavljano menjanje IC price kako bi izasli kao pobednik iz Rpanja\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Spamming {154c03}Pisanje iste reci ili recenice dva ili viÅ¡e puta za redom\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Exploiting {154c03}KoriÅ¡tenje bilo kakvih poznatih/nepoznatih bugova/propusta u igri ili skripti.\n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} Admin Abusing| AA {154c03}KoriÅ¡tenje Administorske pozicije za pretnje/korist sebi ili na Å¡tetu drugima. \n", sizeof(string));
    strcat(string, "{000cff} NAPOMENA {154c03}Svako nepostovanje pravila je strogo kaznjivo, ako vidite nekog da nepostuje pravila slikajte i prijavite ga na forumu!\n\n", sizeof(string));
    ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PRAVILA, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "PRAVILA", info, "Uredu", "");
    format(string, sizeof(string), "(( * %s cita pravila servera. ))", GetName(playerid));
    if(strcmp(string, info, true) == 0)
{
        ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PRAVILA, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "PRAVILA", info, "Uredu", "");
}

return 1;
}

Pawn compiler 3.2.3664          Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Header size:           4708 bytes
Code size:            94772 bytes
Data size:           266616 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage: unknown, due to recursion
Total requirements:  382480 bytes
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2016, 17:16:35 POSLE PODNE od MrDjPeca

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

Zabranjen je popularni BUMP(osvježavanje teme duplim postom) osim u slučaju da je prošlo 24h od zadnjeg posta!

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .

Razgovor u vezi PAWN-Skriptanja .

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."