Problem sa YT

Započeo andr00-, Januar 14, 2017, 10:08:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako da fixam ovo sa yt, pojavilo mi se juce al sam mislio da ce se danas popravit kad ono ku...? Sve ostale stranice normalno rade.
EDIT: +Nmg gledat nikakve videe.

Poslednja Izmena: Januar 14, 2017, 10:11:42 PRE PODNE od anDro 2901

Mislim da ce ti ovo resiti problem. :)
Naravno, brise ti sve podatke pretrazivanja sa pretrazivaca. Tako da, ako imas nesto bitno, sacuvaj pre nego sto ovo odradis.
Poslednja Izmena: Januar 14, 2017, 15:57:38 POSLE PODNE od Nxidza

Citat: Nxidza poslato Januar 14, 2017, 15:53:40 POSLE PODNE

Mislim da ce ti ovo resiti problem. :)
Naravno, brise ti sve podatke pretrazivanja sa pretrazivaca. Tako da, ako imas nesto bitno, sacuvaj pre nego sto ovo odradis.
Opet isto, pokusao sam ja vec obrisat historiju ali nista onda sam stavio da brise samo historiju prije sat vremena, sad sam pokusao od pocetka da brise, nece. Sada mi se pojavilo i na Google-u kada nesto searcham izbaci mi neko sranje, nmp ni ja sta je. Probacu reinstalirat chrome ako ne bude radilo ponovo cu instalirat sistem.

Ni ne postoji nista trece. Ako je do pretrazivaca onda brisanje istorije pomaze. A ako to ne pomogne, onda je u pitanju virus na kompu. Pokusaj ocisti sa nekim antivirusom, a ako ni to ne pomogne, savetujem ti da ponovo uradis sistem.

Pokusaj skinuti Mozzila Firefox slicni su dosta. Pa vidi hoce li raditi

Ma nece na Operi, Firefoxu cak ni na glupom Exploreru. Novi sistem moram install.

Citat: anDro 2901 poslato Januar 16, 2017, 16:08:12 POSLE PODNE
Ma nece na Operi, Firefoxu cak ni na glupom Exploreru. Novi sistem moram install.
@anDro 2901
Pre nego sto krenes sa obaranjem sistema pokusaj sa Malwarebytes programom.
Skeniraj ceo sistem i vidi hoce li pokazati neku pretnju... Meni je pomogao oko slicnih stvari.
Takodje pogledaj da ti se nije mozda neki program instalirao dok si instalirao neke stvari...
Isto pogledaj i u Settings > Extensions da li mozda ima neku prikacen plugin...

pozz

Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Januar 16, 2017, 18:02:33 POSLE PODNE
@anDro 2901
Skeniraj ceo sistem i vidi hoce li pokazati neku pretnju... Meni je pomogao oko slicnih stvari.
Takodje pogledaj da ti se nije mozda neki program instalirao dok si instalirao neke stvari...

pozz
Ok hvala, probat cu to.

Citat: anDro 2901 poslato Januar 16, 2017, 18:20:20 POSLE PODNE
Citat: MegatroNâ,,¢ poslato Januar 16, 2017, 18:02:33 POSLE PODNE
@anDro 2901

pozz
Ok hvala, probat cu to.
Predlozio bi ti da pokrenes MallwareBytes u safe modu jer se pokrecu samo osnovne stvari pa bi tako sprijecio da se pokrene neki virus pa da ga MB nemoze ukinut

Scan-o sam citav sistem preko MalwareBytsa nasao je 5400 zarazenih sranja I stavio ih u onu karantenu ili kako se vec zove i nista. I deinstalirao sam chrome prije par dana pa sam ga mislio ponovo instalirat ali kada odem na googleovu stranicu da skinem chrome kaze da mi je nesto sa netom, jbg ovo cu probat nekako fixat. I moze li neko upload na mediafire ili sendspace setup od chroma posto vec sam naveo zasto nmg otici na njihovu stranicu, da mi posalje na PP ili da stavi ovde u komentaru. Bio bih mu puno zahvalan!  :)
Poslednja Izmena: Januar 17, 2017, 15:23:09 POSLE PODNE od anDro 2901

Citat: anDro 2901 poslato Januar 17, 2017, 15:21:47 POSLE PODNE
Scan-o sam citav sistem preko MalwareBytsa nasao je 5400 zarazenih sranja I stavio ih u onu karantenu ili kako se vec zove i nista. I deinstalirao sam chrome prije par dana pa sam ga mislio ponovo instalirat ali kada odem na googleovu stranicu da skinem chrome kaze da mi je nesto sa netom, jbg ovo cu probat nekako fixat. I moze li neko upload na mediafire ili sendspace setup od chroma posto vec sam naveo zasto nmg otici na njihovu stranicu, da mi posalje na PP ili da stavi ovde u komentaru. Bio bih mu puno zahvalan!  :)
Ufffff sjeban ti je sistem sav ima pun k virusa radi novi sistem najbolje win10 dl ima u mom pdfu-u :P

Citat: Harexe Seljak poslato Januar 17, 2017, 19:02:14 POSLE PODNE
Citat: anDro 2901 poslato Januar 17, 2017, 15:21:47 POSLE PODNE
Ufffff sjeban ti je sistem sav ima pun k virusa radi novi sistem najbolje win10 dl ima u mom pdfu-u :P
Ok hvala, sad cu probat.  :)

Evo fixo sam samo sam se treb'o ulogovati, lol rtrd sam sad kad skontam.