[GAME]State of Decay

Započeo TheP4vO, Avgust 25, 2016, 10:45:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav gameri moji ! Danas cu vam predstaviti igricu pod nazivom State of Decay.State of Decay je apokalipticna igra u kojoj je glavni cilj prezivljavanje morate da skupljate hranu, resurse, oruzje ljude,...Postoje mnoge mogucnosti u igrici mozete praviti bazu, outpostove,...U igrici niste definisan lik mozete da menjate charactere u zavisnosti koji nije bolestan umoran,...Postoje 2 DLC-a za ovu igricu a to su : SoD Breakdown & SoD Lifeline (u SoD Lifelineu ste vojska koja je utvrdjena u jednom gradu na vojnoj misiji i dodato je mnogo novih stvari)

VIDEO:
STATE OF DECAY :
https://www.youtube.com/watch?v=B0Q1l07NeKU
STATE OF DECAY BREAKDOWN :
https://www.youtube.com/watch?v=rUGaUfKKckw
STATE OF DECAY LIFELINE :
https://www.youtube.com/watch?v=hARytSxjhqk

Download Link:
https://thepiratebay.org/torrent/10263008/State.of.Decay.Lifeline-SKIDROW (Ovaj instalacija sadrzi State of Decay i oba DLC-a)
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Igrao sam je, igra je malo reci odlicna. :D

Nije loša, tuča(pokreti) je slična Uncharted igrici. :D

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 25, 2016, 11:27:40 PRE PODNE
Nije loša, tuča(pokreti) je slična Uncharted igrici. :D

Ekstra je probaj i ja bi igro uncharted da ima za PC :D
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Kakav komp treba za ovo?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

MINIMUM:
Processor: Core 2 Duo 2.4GHz (E6600) / Athlon X64 3400
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Radeon HD 2600 XT / GeForce 9600 GSO / Intel HD 3000
DirectX: Version 9.0c
Storage: 3 GB available space

RECOMMENDED:
Processor: Intel Core i5 series or equivalent
Graphics: Radeon HD 4750 / GeForce GT 240 / Intel HD 4000

Citat: Lenonâ,,¢ poslato Avgust 25, 2016, 14:35:21 POSLE PODNE
MINIMUM:
Processor: Core 2 Duo 2.4GHz (E6600) / Athlon X64 3400
Graphics: Radeon HD 2600 XT / GeForce 9600 GSO / Intel HD 3000

RECOMMENDED:
Processor: Intel Core i5 series or equivalent
Graphics: Radeon HD 4750 / GeForce GT 240 / Intel HD 4000
Ok, procesor mi je slabi al moze da izgura
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ma za specifikacije uvijek računaj 25-30% manje ti treba od onoga što oni traže za minimum, ljudi igrali GTA 5 sa 2gb rama u 25-30FPS sa nekom solidnom grafičkom, a rockstar napisao minimum 4...

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 25, 2016, 15:45:25 POSLE PODNE
Ma za specifikacije uvijek računaj 25-30% manje ti treba od onoga što oni traže za minimum, ljudi igrali GTA 5 sa 2gb rama u 25-30FPS sa nekom solidnom grafičkom, a rockstar napisao minimum 4...

Dobro to jeste tacno ja uvek gledam specifikacije na dve stranice uvek je na jednoj zahtevnije a na drugoj nije, pr na jednoj stranici mi je preikazao da nmg uopste da igram GTA IV a na drugoj da mogu i mogao sam da igram :D al za gta V nema od tog nista hahahah
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Citat: [IG] Muma poslato Avgust 25, 2016, 15:45:25 POSLE PODNE
To brate znam GTA V istina je moze se igrati na 2GB ram

Ukucajte na youtube Nivida Quadro FX 1700 ( moja graficka od 512 VRAM) moze da tera GTA V

odlicna

Nova Kuca Community - Founder , Owner