[GAME]Battlefield 3

Započeo TheP4vO, Septembar 28, 2016, 19:58:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Trebao bi ubaciti i specs PCa kakav treba za igru te malo urediti kad objavljuješ sa nekim slikama od igrice(imaš pun google) i malo poraditi na samoj temi(boje, one [ hr ] linije i slično). :)

Inače igrica je dobra, igrao sam je kod frenda. :D

E igrao sam BF3, ali evo opet je sad skidam

PS: Igrica je odlicna  ;)

Citat: [F] Muma poslato Septembar 28, 2016, 21:38:11 POSLE PODNE
Trebao bi ubaciti i specs PCa kakav treba za igru te malo urediti kad objavljuješ sa nekim slikama od igrice(imaš pun google) i malo poraditi na samoj temi(boje, one [ hr ] linije i slično). :)

Inače igrica je dobra, igrao sam je kod frenda. :D

Ma zurio sam u na bus pa nisam imao vreme da ubacim font i boju ovo sam na brzaka heheh
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Morel se igrat haha, igraj call of duty 4 modern warfare, najjača meni igra online first person shooter ( fps )
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.

Citat: Amar Tinjak poslato Septembar 29, 2016, 12:08:32 POSLE PODNE
Morel se igrat haha, igraj call of duty 4 modern warfare, najjača meni igra online first person shooter ( fps )

Igrao sam ali njesra je :D CoD ima dobar MP ali nikad nece napraviti ljudski igru
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Iskreno nikada nisam gotivio BF uvek mi je bio drazi CoD jer su bili uvek 50 puta bolji, osim sada sada su se zajebali vrhunski sa ovim vanzemaljcima  :D

Citat: berroni poslato Oktobar 08, 2016, 12:52:05 POSLE PODNE
Iskreno nikada nisam gotivio BF uvek mi je bio drazi CoD jer su bili uvek 50 puta bolji, osim sada sada su se zajebali vrhunski sa ovim vanzemaljcima  :D

Nije CoD nikad bio bolji bar po gameplay, grafici i tako to ali je uvek imao dobru pricu i zanimljiv je bio a i ja takodje sad nisam bas neki igrac CoDa zbog tih vanzemaljaca i ostalih sranja
Rista Djenoveza Mladji
Kure tatino

Citat: TheP4vO poslato Oktobar 09, 2016, 08:41:09 PRE PODNE
Citat: berroni poslato Oktobar 08, 2016, 12:52:05 POSLE PODNE

Nije CoD nikad bio bolji bar po gameplay, grafici i tako to ali je uvek imao dobru pricu i zanimljiv je bio a i ja takodje sad nisam bas neki igrac CoDa zbog tih vanzemaljaca i ostalih sranja
jbg :D