Balkanska SA:MP Wikipedia

Započeo LordShigi, Jul 27, 2010, 23:24:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Otvaram Balkansku SA:MP Wikipediu... Sutra jos moram malo urediti i onda cu staviti link, ali cu zasad staviti ovdje samo obavjest tako da pripremite clanke i da se priremite za prevoÄ'enje da sredimo NAÅ U wikipediu tako da imamo čim viÅ¡e skriptera.

BTW: Sori na odabiru podforuma, stvarno neznam gdje da drugdje ovo stavim. Ali piše razgovor oko skriptanja pa mislio tu je najbolje.


RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

nastoe

Ta ideja je vec bila i to nekoliko puta ali je sudjelovanje clanova >0< i nemoj vise nista najavljivati jer nam postaje dosta tvojih najava, otvaras ovo, radis ono bla bla bla sta bi onda correlli trebo svaku sec. otvoriti temu i najaviti sta ce napraviti, ako zelis nesto pokrenuti zamoli admina da posalje svim clanovima PM a ne ovako prljati forum glupim topicima

Correlli

To mi je već bilo na listi ideja ali nije bilo ljudi za prevoÄ'enje. Ustvari tada je bilo teÅ¡ko nači koga za to jer skoro svi oni koji su tvrdili da znaju da skriptaju su izvukli svoje "znanje" iz Godfather skripte. Opet imam to u planu već neko vrijeme uz to da pokrenem opet projekat za prevoÄ'enje GTA SA i GTA IV uz strože kazne za one koji ne budu prevodili.
Uskoro ću pokrenuti sve to, samo da vidim da li su iz ekipe za GTA IV:MP prevoÄ'enje sve zavrÅ¡ili.