[pomoc]Map Counstruction Hitno

Započeo Jerico Tristo, Avgust 16, 2016, 16:02:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E vako,skino sam map construction da bi mogao da briÅ¡em default objekte u MTA,jer sam ubacio one nove objekte pa mi nema ikone one za brisanje,ugl,meni niÅ¡ta baÅ¡ niÅ¡ta nije ukljuceno,al ovo mi izbacuje,restartovao sam laptop da vidim da nije do toga,samo  map counstruction upalim al nista pise da moram ugasit gta a nije mi uupaljen.. http://imgur.com/a/Pw67x

Nemas formular bolje popravi temu dok ti ne lock-aju! I Greska sa map editorom ti je zato sto ti je GTA(gta ili samp) upaljen ugasi GTA(gta ili samp) pa mapaj :)
Poslednja Izmena: Avgust 16, 2016, 16:12:17 POSLE PODNE od |=Andro=|

Ali ako je retsartovao onda bi trebalo da bude ugasen gta po paljenju laptopa o.O

Vidi u task menageru da nije upaljen gta-sa.exe
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Citat: |=Andro=| poslato Avgust 16, 2016, 16:09:27 POSLE PODNE
Nemas formular bolje popravi temu dok ti ne lock-aju! I Greska sa map editorom ti je zato sto ti je GTA(gta ili samp) upaljen ugasi GTA(gta ili samp) pa mapaj :)
Koji formular nmg naci :/

Al vidi,meni je i MTA i GTA Sa ugašen,al nece,sad sam probao upalit MTA pa Map Counstruction opet nece

@TheToretto  nije upaljen ni na task menager,znaci samo mi je mozila i map construction al nece,ne znam mozda treba nedje da se ubaci  u  neki folder,na desktopu mi je ikona

Citat: |=Andro=| poslato Avgust 16, 2016, 16:44:54 POSLE PODNE
Pokusaj staviti Map Editor u GTA folder.
Radiii,al sad mi citava slika siva i crvena :O http://imgur.com/a/fI1P2 @|=Andro=|
Poslednja Izmena: Avgust 16, 2016, 17:25:28 POSLE PODNE od Jerico Tristo

Mislim da ti je to onda do graficke karte, to se i meni desavalo nekad posto imam losu graficku.

@|=Andro=| Pa kako da podesim to,ovdje kad se krene ucitavat pise openGL,gdje da stavim d3d il koja vec opcija ima?kako si ti fix to?

Pa nisam ni fix :D neam pojma probavao sam ja to da resavama oko OpenGL-a ali nisam nista nasao googlaj naci ces nesto sto ce ti pomoc valjda.

Reason : Zastarjela tema,ukoliko nisi nasao odgovor ili riješenje open ponovo temu :)
Mapper since 2k13.