[Pomoc] Oko FS robbank

Započeo Dzinic, Avgust 31, 2016, 19:34:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: FS robbank
Detaljan opis problema:koji bilo robbanke da ubacim kad pljackam dobijem novac npr 20k i opet se vrati na stanje koje je bilo prije pljacke
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):ne potrebno objasnio sam kaji je problem
Poslednja Izmena: Avgust 31, 2016, 19:37:26 POSLE PODNE od Dzinic

Pa nismo vidoviti daj kod nesto
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Verovatno koristis neki anticit .Najbolje ti je u skripti da uradis taj robbank i neces nikad imati problema

Kao sto max rece imas anticit i kada se tebi daju pare anticit misli da je to hak i jednostavno postavi na stari iznos

Koji Anticheat koristis?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Svejedno mu je koji anticit koristi bolje u skripti da uradi jer sigurno ce koristiti i wanted level kada roba banku i sto stvari i provera tako da nije funkcionalno kako  treba ako se kao FS koristi

prob je sto ja nez uradit to :D
a u junk busteru svi anticitovi imaju :D

Imas podforum sa tutorijalima gde mozes naci mnogo stvari a takodje i zeljeni robbank sistem.

Da naravno da je bolje da je u modu a kada ti se daju pare ako imas JunkBuster samo stavi
JBC_GivePlayerMoney
i trebalo bi da radi

Citat: LoOdaK poslato Avgust 31, 2016, 21:37:01 POSLE PODNE
Da naravno da je bolje da je u modu a kada ti se daju pare ako imas JunkBuster samo stavi
JBC_GivePlayerMoney
i trebalo bi da radi
NE RADI :D

nego nap sam ja cmd preko ovog tuta pa mi zbaci error za string  http://prntscr.com/ccnduu

De ti to lijepo prebaci u GM  ;) pa javi ako bude errora ako zapnes