Renesansna Kraljevstva

Započeo Kraljevstva, Januar 21, 2012, 12:23:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Renesansna kraljevstva je besplatna, meÄ'unarodna online igra. Kada se registrirate postajete individualni igrač, ne neki grad ili država kao u Travianu ili Ikariamu. Startujete kao lvl0 igrač dok ukupno ima 4lvl-a. Svaki dan radite, hranite se a ponekad i napijete u krčmi :D ( ali pazite, ako se napijete previÅ¡e ne možete radit iduči dan ). U igri će te kupovati polja za obraÄ'ivat od kojih možete uzeti: kukuruz, pÅ¡enicu, svinje, krave te ovce, kasnije možete i odbrati zanat kao Å¡to su: stolar, kovač, pekar, mlinar, mesar, i krojač, uzeti smjer za studirat: državni, vojni, znanstveni ili čak svećenićki. Normalno sve to ide sporo, ne odmah sve. Uz to će te moći ući u stranke, ići na izbore za vijeće ( oni koji Å¡efuju ), gradonačelnika, malo ratovati za domovinu ili ipak biti izvan zakona: pljačkati. U igri postoje mnoge zemlje iz cijele Evrope pa tako i Hrvatska, Bosna i Srbija, normalno igra je smjeÅ¡tena u renesansno doba ( kraj srednjeg vijeka ) kao Å¡to sam naziv kaže. Bosna (tamo gdje ja živim ) je u loÅ¡em položaju, glavni problem je Å¡to nas je malo, tek do 100, sa obzirom da smo najnovija kraljevina u igri imamo samo jedan grad, a to je Zenica. Pa ako se registrirate u Bosni mnogo će te pomoči da se polako ekonomija Bosne oporavi, bit če jača, veća, imat če poÅ¡tovanje ostalih zemalja. Možda baÅ¡ vi budete jednog dana glavna faca u igri. Sve u svemu igra je vrlo zabavna te nalikuje podosta na e-republik, pa nemojte propustiti ovako dobru igru. ;)

Za registaciju kliknite ovdje : http://www.renesansnakraljevstva.com
Nakon registracije kontaktirajte me preko IG poruke, nick: Av3Ng3R, pa ću vam pomoći na koji god način mognem :)

Ukoliko zelite da se registrujete u Kraljevinu Srbiju, registrujte se preko www.kraljevine.com, link koji je naveo korisnik iznad je za bosnu...

Igram ovo vec vise od 3 godine, pridruzite se, necete se razocarati :)

edit: nadam se da ovo nije zabranjeno(reklama)... :)
Poslednja Izmena: Januar 21, 2012, 15:02:26 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Paco

Evo ja cu se registrirati da vidim kako je  ::)

Pozz komsija, nadajmo se da nije zabranjeno :)
Kako je stanje gore :)

Registrovo sam se,nego ovi linkovi za BiH i Srbiju jel npr mi mozemo ratovat protiv Srbije itd,ili svako ima svoj server kao npr www.travian.ba www.travian.rs kako vec?
[/center]

@ reggie, mozes ratovati, al srbija i bosna su moze se reci najbolji prijatelji, sve zemlje su povezane tako da se izmedju moze ratovati, pre par meseci bosna, srbija i nesecam se jel jos neko bio, isli smo na albaniju npr... posto su bili pretnja...

@Kraljevstva ma ok je, cene na pijaci malo skocile (malo vise) al dobro ide, sve prodajem u krcmi po jeftinijoj ceni nego sto ej na pijaci...

Da ne otvaram novu temu pošto sam našao ovo,zanima me igra li itko ovu igru :) ?

Pozivam sve zainetresirane da pogledaju malo igru :)
Hrvatska: kraljevstva.com
BiH: renesansnakraljevstva.com
Srbija: kraljevine.com