[Pomoc]oko posla komunalac/djubretar

Započeo CoNe998, Jul 25, 2016, 01:58:58 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:BERP
Detaljan opis problema:Pozdrav, poceo sam da pravim posao komunalac. E sada ovde nemam ideju kako bih ovo mogao da uradim. Hteo sam ubaciti kontejnere po mapi i na tim kontejnerima bi trebalo kao da stoji HP(helt points, kao sto svi igraci imaju) koji bi govorili koliko je kontejner napunjen. Kada je napunjen do kraja da se tada moze uzeti djubre i potom njegovu ,,heltu,, staviti na nula. Ako neko ima ideju neka pise. Hvala unapred  :)
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Kako bi taj kontejner trebalo da izgleda
http://prntscr.com/bx1zzy

L3o

*

Nah,nisam siguran da je ovo cak moguce...Mozda preko labela probaj biti ce ti bolje :D Il da napravis td i kada se priblizis kotenjeru da td izleti negde xD
retired

Ja msm da je izvodljivo preko labela. To ti je sistem skoro isti kao ATM na tom modu. Tamo pare trebaju. E sad trebas napraviti sistem od 0.. Jedino sto ovaj nije izrazen preko labela. Prati kako je taj uradjen i tjt.

Ja koliko znam tako nesto nije moguce jedino pomocu labela da uradis nesto slicno...

Mislio sam da posotji i ovako neka varijanta. Nema veze uradicu ga onda preko labela

Imas Jprogres inculde prekonjegamozes napravit tako nesto kao helt

Napravis nesto kao
enum ENUM_KONTEJNER_DATA {
kontejnerHP,
kontejnerObjekat,
Text3D: kontejnerLabel }; new KontejnerData[10 (max kontejnera)][ENUM_KONTEJNER_DATA];

i manipulises sa tim :)