[Pomoc] Connection rejected

Započeo Neo1337, Jul 22, 2016, 23:23:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Balkan Extazy v3.1.0 (xBEr)
Detaljan opis problema: Server nasumicno izbaci tj crasha sve igrace i u chat im izbaci CONNECTION REJECTED: Unacceptable NickName... vidi se na slici ispod, u server_log ne izbaci nikakav error ili slicno, znaci ovo se desava nasumicno, NE kad uradim nesto odredjeno ili sl, i ovo se ne desava na loginu vec samo dok igram. Evo i deo chatloga http://pastebin.com/X7yG7hri
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://i.imgur.com/mE3LIR6.jpg
Poslednja Izmena: Jul 22, 2016, 23:25:45 POSLE PODNE od Neo1337

Dugo nisam igrao samp ako me pamcenje dobro sluzi ovo se desava kada pokusavas uci na nick koji je vec u igri ili imas neki problem sa netom sta li vec pa hoce ponekad ovako da izbaci cini mi se da relog pomaze ako je ovo drugo ako je prvo onda dzaba ne mozes uci na server sa nickom koji je vec na serveru i da cini mi se da ima i neki limit u nicku pa ako ga predjes isto se ovo desi ne znam koliko tacno karaktera je dozvoljeno za nick.

Da to se desava kad postoji lik a istim nickom kad njega izbaci sa srw tj pise ovo reconnecting igrac bukvalno ostane jos u igri i zato ne mozes uci mislim barem meni se to desilo da kad tako izbaci izadjem iz igrice i ladno na samp programu stoji da sam ja jos na srw
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

U pitanju je crash servera tj puca skripta i izbaci igrace, a kad izbaci igraca on ostane jos nekoliko sek kao u igri i zato pise ovo connection rejected, Moze li mi neko pomoci kako da otkrijem zbog cega puca skripta? Ubacio sam crashdetect ali nista ne pokazuje kad se ovo desi, jedino pokazuje one amx backtrace za par komandi ali te komande nisam koristio kad mi se ovo desilo.

Ovo se desava meni samo kad mi je nik manji od 3 karaktera i veci od 20 kao sto i pise na slici

Citat: Neo1337 poslato Jul 23, 2016, 00:52:12 PRE PODNE
U pitanju je crash servera tj puca skripta i izbaci igrace, a kad izbaci igraca on ostane jos nekoliko sek kao u igri i zato pise ovo connection rejected, Moze li mi neko pomoci kako da otkrijem zbog cega puca skripta? Ubacio sam crashdetect ali nista ne pokazuje kad se ovo desi, jedino pokazuje one amx backtrace za par komandi ali te komande nisam koristio kad mi se ovo desilo.
Posalji i to. Mora izbaciti do cega je