[Pomoc]Skole

Započeo $$ -=SALVADOR=- $$$, Jul 14, 2016, 20:26:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Athlone
Detaljan opis problema:Nije neki problem... radim edit pa me zanima jedna stvar... kako da izbacim:
Osnovnu, Srednju skolu i Fakultet, da nema tih kvalifisikacija.... kako da to izacim da ne postoji vise u tom mod..... a da umjesto toga postavim poslove po levelima.... Ako netko zna moze li mi detaljno pojasniti jer bas i ne razumijem kako da izbacim probavo sam pa mi izbaci dosta warninga
Dio skripte:///
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
BALKAN SAMP
RESPECT  |||MUMA---TOSIC---MEDO|||
PERFFECT GAMES RPG- SKRIPTER

Sve ti je u uslovima. If pa onda xLevel <= 4 da moze sa 4 i tako. Mozes i definisati. Postoji dosta nacina

Javi mi se u poruke da ti detaljno objasnim

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Jul 14, 2016, 22:06:33 POSLE PODNE
Sve ti je u uslovima. If pa onda xLevel <= 4 da moze sa 4 i tako. Mozes i definisati. Postoji dosta nacina

Zasto bi <= 4 to znaci da ce igraci do levela 4 moci to uzeti, valjda >=4 (> 3)

Moze meni to neko u PM objasniti molim vas... slabo vas razumijem
BALKAN SAMP

Citat: ☢ χÏ...ηdÑ"я_SkillArena ☢ poslato Jul 14, 2016, 22:27:04 POSLE PODNE
Citat: Tosic ãƒ,, poslato Jul 14, 2016, 22:06:33 POSLE PODNE

Zasto bi <= 4 to znaci da ce igraci do levela 4 moci to uzeti, valjda >=4 (> 3)
Vide se posledice rada po suncu 😀

Tosic moze li vako... ja ti dam Download link svog moda tj. Edita a ti samo izbaci te skole i fakultete i stavi svima lvl 1 da ga ovi sa 1 lvl mogu raditi a ja cu kasnje mjenjati
BALKAN SAMP

Citat: $$ -=SALVADOR=- $$$ poslato Jul 14, 2016, 22:36:01 POSLE PODNE
Tosic moze li vako... ja ti dam Download link svog moda tj. Edita a ti samo izbaci te skole i fakultete i stavi svima lvl 1 da ga ovi sa 1 lvl mogu raditi a ja cu kasnje mjenjati
Nije to nista tesko. Koliko se secam na Athlone modu kad dodjes do posla i stanes na pickup izbaci dialog za posao a tamo odma ima i label za kvalifikacije. Jednlstano iz enuma za playera izbaci srednju,osnovnu,fakultet.. Promeni taj sistem zaposljavanja. Izbrisi sve delove sto se tice poslova kad stanes na pickup. To ti je pod ja msm OnPlayerPickupDynamicPickup (ali nemoj me drzati za rec,citav dan sam radio nzm ni sta pisem vise xD ) Onda izbaci prvo sve pickupove iz GameModeInit kao i new za njih i onda sve odatle iz tog publoca za pickupe sto se tice poslova. I jednlstavno napravi komandu tipa CMD:zaposlise ili kako vec hoces. I ako je u tom nekom rangeu (stavis korde) da mu seta taj posao kao i ugovor (ako ima ugovor ne secam se) i SavePlayer da mu to sve upise. I onda else if i tako redjas koliko poslova imas. Ako ne kontas ja ti mogu sutra odraditi sad stv nisam ni za sta hahah. Ako si skontao bar nesto probaj sam

Jarane... ja bih pokusao ali strah me ako zajebem ovo zajebat cu cjeli mod i ode sve sto sam se trudio da editujem nisam ja Pr0 skripter ko vi pa da znam sve.... mogu li ti ja poslati u PM download link od mog edita... pa ti odradi to sutra ili prekosutra... molim te
BALKAN SAMP

Citat: $$ -=SALVADOR=- $$$ poslato Jul 14, 2016, 22:52:36 POSLE PODNE
Jarane... ja bih pokusao ali strah me ako zajebem ovo zajebat cu cjeli mod i ode sve sto sam se trudio da editujem nisam ja Pr0 skripter ko vi pa da znam sve.... mogu li ti ja poslati u PM download link od mog edita... pa ti odradi to sutra ili prekosutra... molim te

Kopiras cijeli folder moda i prebacis u neki folder i onda ces imati kopiju ako nesto sjebes ponovo kopiras ovu kopiju i rokaj dok ne uradis :D

Ajde moze. Posalji,sredicu do sutra 😀

Citat: muma. poslato Jul 14, 2016, 22:53:53 POSLE PODNE

Kopiras cijeli folder moda i prebacis u neki folder i onda ces imati kopiju ako nesto sjebes ponovo kopiras ovu kopiju i rokaj dok ne uradis :D
To mumooo 😀

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Jul 14, 2016, 22:57:35 POSLE PODNE
To mumooo 😀
Ja cu sjebat minimalno 100x dok ne uradim kako treba ovo sve xD + ono ostalo xD
• Izbaciti sistem parkinga - DJELIMICNO(izbacene cmd..)
• Izbaciti sistem garaze - DJELIMICNO(izbacene cmd..)
• Izbaciti sistem maske - DJELIMICNO(izbacene cmd,da se kupi...)
• Izbaciti sistem gradonacelnika - DJELIMICNO(izbacene cmd...)
• Izbaciti sistem imanja - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti sistem namjestaja - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao mehanicara - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao proizvodjaca namjestaja - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao komunalca - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao masinovodje - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao pizza dostavljaca - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao ribara - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
Poslednja Izmena: Jul 14, 2016, 23:01:27 POSLE PODNE od muma.

Citat: muma. poslato Jul 14, 2016, 23:00:10 POSLE PODNE
Citat: Tosic ãƒ,, poslato Jul 14, 2016, 22:57:35 POSLE PODNE
To mumooo 😀
Ja cu sjebat minimalno 100x dok ne uradim kako treba ovo sve xD
• Izbaciti sistem parkinga - DJELIMICNO(izbacene cmd..)
• Izbaciti sistem garaze - DJELIMICNO(izbacene cmd..)
• Izbaciti sistem maske - DJELIMICNO(izbacene cmd,da se kupi...)
• Izbaciti sistem gradonacelnika - DJELIMICNO(izbacene cmd...)
• Izbaciti sistem imanja - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti sistem namjestaja - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao mehanicara - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao proizvodjaca namjestaja - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao komunalca - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao masinovodje - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao pizza dostavljaca - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)
• Izbaciti posao ribara - DJELIMICNO(izbacene cmd,labeli i slicna sranja)

Muma-delimicno ðŸ˜,ðŸ˜,ðŸ˜, PRLJAVOOOOO

Citat: Tosic ãƒ,, poslato Jul 14, 2016, 23:00:55 POSLE PODNE
Muma-delimicno ðŸ˜,ðŸ˜,ðŸ˜, PRLJAVOOOOO
Ma sredit cu ja to, bitno je da sada manje baguje mod i sve lijepo radi, a tek je 6-7k linija otislo i izbrisano 20+ ne potrebnih komandi :D Odoh sad da izmapam spawn na aerodromu i hangar pa cu sutra da izmjenim onaj sistem registracije i uradim neku mapu garaze za to :D
Poslednja Izmena: Jul 14, 2016, 23:05:04 POSLE PODNE od muma.

Tosic ãƒ,, - Poslo sam ti link u PM popravi kad mognes sutra ili prekosutra... Hvala ti do neba jos jednom!
BALKAN SAMP