[Pomoc] Label kuce...

Započeo Jockz_Corleone, Jul 02, 2016, 22:24:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Imam problem sa kucama, kada napravim kucu pise normalno ono cena i to, ali sada kada neko kupi kuci i radi i izadje sa server i udje onda mu se onaj label sve poremeti ovako izgleda. A ja meni sto sam kreirao kucu i kupi uvek radi i nemam problema. Ovako meni izgleda http://imgur.com/qlzYWRc tj. tako treba svima.
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Citat: Keno_Caponee poslato Jul 02, 2016, 22:38:30 POSLE PODNE
de mi kod gde su ti labeli kuce
Evo ti for(new k = 0; k < sizeof(KucaInfo); k++)
    {
        new kFile[80], string[500];
        format(kFile, sizeof(kFile), KUCE_FILE, k);
        if(fexist(kFile))
        {
            INI_ParseFile(kFile, "UcitajKuce", .bExtra = true, .extra = k);
            if(KucaInfo[k][kProveraVlasnika] == 0)
        {
            format(string,sizeof(string),""KUCEBOJA"Kuca je na prodaju,Vrsta kuce:"SIVA"%s\n"KUCEBOJA"Cijena kuce:"SIVA"%d$"KUCEBOJA" Potreban level:"SIVA"%d\n"KUCEBOJA"Ako ste zainteresovani da kupite kucu\n"SIVA"/kupikucu",KucaInfo[k][kVrsta],KucaInfo[k][kCena],KucaInfo[k][kLevel],UlicaKuce(k));
            KucaLabel[k] = Create3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,KucaInfo[k][kUlazX],KucaInfo[k][kUlazY],KucaInfo[k][kUlazZ],30.0,0,1);
            KucaPickup[k] = CreateDynamicPickup(1273, 1, KucaInfo[k][kUlazX], KucaInfo[k][kUlazY], KucaInfo[k][kUlazZ]);
        }
        else if(KucaInfo[k][kProveraVlasnika] == 1)
{
        if(KucaInfo[k][kRent] == 0)
{
format(string,sizeof(string),""KUCEBOJA"Vlasnik kuce:"SIVA"%s"KUCEBOJA" Vrsta Kuce:"SIVA"%s\n"KUCEBOJA"Potreban Level:"SIVA"%d"KUCEBOJA" Cijena kuce:"SIVA"%d$",k,KucaInfo[k][kVlasnik],KucaInfo[k][kVrsta],KucaInfo[k][kLevel],KucaInfo[k][kCena],KucaInfo[k]);
}
else if(KucaInfo[k][kRent] == 1)
{
format(string,sizeof(string),""KUCEBOJA"Vlasnik kuce:"SIVA"%s"KUCEBOJA" Vrsta Kuce:"SIVA"%s\n"KUCEBOJA"Potreban Level:"SIVA"%d"KUCEBOJA" Cijena kuce:"SIVA"%d$\n"KUCEBOJA"Cijena rent-kuce:"SIVA"%d$"KUCEBOJA"\n"SIVA"/rentajkucu",k,KucaInfo[k][kVlasnik],KucaInfo[k][kVrsta],KucaInfo[k][kLevel],KucaInfo[k][kCena],KucaInfo[k][kCenaRenta],KucaInfo[k]);
}
        KucaLabel[k] = Create3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,KucaInfo[k][kUlazX],KucaInfo[k][kUlazY],KucaInfo[k][kUlazZ],30.0,0,1);
        KucaPickup[k] = CreateDynamicPickup(19522, 1, KucaInfo[k][kUlazX], KucaInfo[k][kUlazY], KucaInfo[k][kUlazZ]);
}
}
}

Ala buraz jesi ga obojio, pogledaj sta je kodove za boje... Ajde ti lepo za pocetak ove boje izbaci jos pogotovo ja ih iskreno ne volim na ovakav nacin kad vidim da je neko radio... Skloni sve te boje pa vidi sta ce biti ako bude ok onda lepo koristi boje tipa {ffffff}

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jul 03, 2016, 13:04:14 POSLE PODNE
Ala buraz jesi ga obojio, pogledaj sta je kodove za boje... Ajde ti lepo za pocetak ove boje izbaci jos pogotovo ja ih iskreno ne volim na ovakav nacin kad vidim da je neko radio... Skloni sve te boje pa vidi sta ce biti ako bude ok onda lepo koristi boje tipa {ffffff}
Da, nego kako meni radi a ostalima nece? Probacu za te boje

Citat: [Michael] poslato Jul 03, 2016, 18:29:29 POSLE PODNE
jel imas funkciju da preuredi td ili destroy3dlabel pa kreiranje opet.. al opet, ne mog nis bez slika rec
Imam funkciju da editujem level kuce, imas gore one slike, i kad su mi onako zabrljana slova ona kineska i kucam /ekucu level 5 ono vrati na normalno kako treba da pise, ali to moram svaki put kad udjem na server tako da ne vredi. A inace kada je kuca na prodaju sve lepo pise a kada je igrac kupi ono se poremete slova. Inace @â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–...  probao sam bez boja i opet isto

Posalji kodove za kupovinu kuce i kodove za taj ajde da kazemo update labela kada se kuca kupi.