[POMOC] Kreiranje imovine na BG Modu

Započeo c0x, Jun 29, 2016, 15:52:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

c0x

*

Skripta koju koristim: NL --> BG(Balkan Games)
Detaljan opis problema: Kad ukucam /nvikendica ili bilo sta pise nije na prodaju pricekajte GMX i kad uradim GMX nece, kao da nisam napravio, restartam preko panela isto..
Dio skripte:
CMD:nvikendica(playerid, params[])
{
	if(PI[playerid][Admin] <= 5) return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Niste autorizirani da koristite ovu komandu!");
	new id = SpawnedVikendica+1;
	new vw = random(2000);
	new Float:ulazx, Float:ulazy, Float:ulazz, Float:ulaza;
	GetPlayerPos(playerid, ulazx, ulazy, ulazz);
	GetPlayerFacingAngle(playerid, ulaza);
	/*if(sscanf(params, "d", id)) return SCM(playerid,-1,"ID stavi -.-");
	{*/
		new stringasd[1024];
		format(stringasd,sizeof(stringasd),"INSERT INTO `vikendice` (`ID`, `ImaVlasnika`, `Vlasnik`, `UlazX`, `UlazY`, `UlazZ`, `UlazA`, `IzlazX`, `IzlazY`, `IzlazZ`, `IzlazA`, `Zakljucano`, `Cena`, `Enterijer`, `Adresa`, `VW`, `Nivo`, `Usao`) VALUES ('%d', '0', 'Niko', '%f', '%f', '%f', '%f', '2270.39', '-1210.45', '1047', '1047', '1', '150000', '10', 'Commerce %d', '%d', '10', '0')",id, ulazx, ulazy, ulazz, ulaza,id,vw);
		mysql_query(stringasd);
	//}
	new labelString[128];
	format(labelString, sizeof(labelString), "{FF0000}Vikendica trenutno nije na prodaju!\nPricekajte GMX!");
	CreateDynamic3DTextLabel(labelString, 0x00D5FFFF, ulazx, ulazy, ulazz, 25, INVALID_PLAYER_ID, INVALID_VEHICLE_ID, 0, -1, -1, -1, 100.0);
	format(CmdString, sizeof(CmdString), "Vikendica ID: %d | Uspjesno Postavljena!", id);
	SCM(playerid, PLAVA, CmdString);
	SpawnedVikendica++;
	AddStaticPickup(1273, 1, ulazx, ulazy, ulazz);
	return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Ova komanda je kao za promenu kordinate ali ni to ne radi odnosno nema kodova koji bi to promenuli samo se salje text i jos par nekih gluposti...

c0x

*

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 29, 2016, 16:44:14 POSLE PODNE
Ova komanda je kao za promenu kordinate ali ni to ne radi odnosno nema kodova koji bi to promenuli samo se salje text i jos par nekih gluposti...
Jel bi mogao da mi pokazes kako da odradim?

Pa jednostavno ti je to ako zelis da menjas kordinate, uzmes kordinate na kom se nalazis to vec imas u komandi to ti je GetPlayerPos i zatim upises taj x, y i z na varijable od te vikendice evo ti primer pa ti prilagodi tvom modu.
CMD:nvikendica(playerid, params[])
{
    new
		id,
		string[128],
		Float:x,
		Float:y,
		Float:z;
	GetPlayerPos(playerid, x, y, z);
    if (sscanf(params, "d", id)) return SCM (playerid, -1, "/nvikendica [ID vikendice]");
    format(string, sizeof(string), "Premestio si vikendicu ID %d", id);
	SCM (playerid, -1, string);
	VikendicaInfo[id][X] = x;
	VikendicaInfo[id][Y] = y;
	VikendicaInfo[id][Z] = z;
	// E sada ne znam da li imas neki stock u kojem brises labele pa ih ponovo kreiras na nove kordinate ako to imas eto jos to fali cisto da bi se text obnovio da ne cega restart.
	return 1;
}

c0x

*

Radi mi i ona CMD; ali je problem sto na mysql na tabelu Kuce ne mogu da dodam primary i onda zato... A ne znam kako da resim to...

Ja u komandi koju si poslao ne vidim nista posebno, sem sto ti se stvara label i dobijas text i eto tu par nekih gluposti mislim valjda i sam vidis sta ima u komandi pa mozes razumeti da nema nista :D

c0x

*

A SpawnedVikendica? Nego imam jedan problem kad hocu da dodam Primary na tabelu Kuce pise mi #1062 Duplicate entry 0 for key primary... Ne znam kako ovo da resim...

Pa za SpawnedVikendica ne znam kako je dalje definisano u scripti sta tacno radi :D
Daj da vidim sta si uradio kada dobijas error.

c0x

*

Jel ovo neki host ili sta ? Prvi put vidim ovo :D

Koliko ja kontam nije dobro povezao mod sa db zato i ne radi

c0x

*

Citat: ♣ ❤ Tosic ❤ ♣ poslato Jun 30, 2016, 10:58:43 PRE PODNE
Koliko ja kontam nije dobro povezao mod sa db zato i ne radi
Slabo kontas..... Mod je dobro spojen nego ima neki problem sa Tabelom Kuce...