[POMOC] vezi sa toys

Započeo Ilcev1, Jun 15, 2016, 21:19:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 17, 2016, 16:54:04 POSLE PODNE
Ajde sredicemo jos i to. Ja bi to ovako uradio verovatno imas neki public od tajmera pa da ti ne pravim sada sve... Znaci tamo gde koristis SetTimer ne SetTimerEx imas public to verovatno znas godilo bi da uzmes neki brzi tajmer primer 1 sekunda i u njegov public ovo ubacis, ja cu dodati i foreach ti ako u publicu vec imas definisano za foreach ne treba ponovo.
foreach (Player, i)
{
if (GetPlayerWeapon(i) > 0)
{
new
weaponid = GetPlayerWeapon(i),
string2[128];
if (weaponid == 19 || weaponid == 20 || weaponid == 44 || weaponid == 45 || weaponid == 35 || weaponid == 36 || weaponid == 37 || weaponid == 38)
{ // weapon hack
format(string2, sizeof(string2), "AntiCheat(DR-ING):  %s e isklucen od server Pricina: Weapon Hack", GetName(i));
SendClientMessageToAll(COLOR_NICERED, string2);
AntiCheatLog(string2);
SetTimerEx("KickAC", 500, false, "d", i);
}
}
}

I evo ti stock GetName to je mnogo bolje i jednostavnije nego da uvek radis kao sto si ti uradio.
stock GetName(playerid)
{
    new pName[MAX_PLAYER_NAME];
    GetPlayerName(playerid, pName, MAX_PLAYER_NAME);
    return pName;
}

I to bi bilo to naravno ovaj anticheat ce kikovati igraca samo ako ima ova oruzja sto si ti definisao mozda to znas a mozda i ne pa mislis da ce kikovati za sve zivo sto se uzme preko cita ali ovo ce kikovati samo za ova oruzje bilo da je preko cita ili ovako da ih igrac dobije.
kako da uradim svih oruzje da kikuje to sam uzmeo iz ednog moda zato sta ja sam radio moj sistem pa se bugirao

Imas na google koliko hoces toga :D uglavnom definicije koje su kao tvoje nesto tipa
[pawn]if (weaponid == 19)[/pawn]
Znaci da ce kikovati uvek kada igrac ima to oruzje nebitno kako je dosao do njega...