Free SA-MP hosting

Započeo harexew, Jun 19, 2016, 22:17:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Hocete orvorit SAMP server a nemate novca ili nacin da uplatit ovo je pravo za vas.
Stranica Ultra-H.com vam nudi besplatne SAMP server od 20-25 slotova ali ih ima samo ograniceno.Ponekad morate da cekate server a nekada ih ima odma.
Hajmo da pocnemo kako dobiti free server:
1-Idite na Ultra-H.com
2-Kliknite na Request Server
3-Idete na Select port i onda morate göedate dali ima jedan slobodan port ako nema morate cekati najcesce ih me cetvrtkom oko 00:00
4-Ako ima slobodan port idete popuniti pravila koja bi trebali prija da procitate na https://ultra-h.com/srules.php
5-Onda idete na request pa se registrujete
6-Poslije registracije dobijete G-Panel i to je to mozete otvoriti ali samo morate pazit da ne smijete ima RP skriptu.
7-Ako donirate taj server va dodje kao i normalan srv sve je dozvoljeno a donacije idu preko sms-a (1$ - 10slotova)
I to je to hvala na paznji

I da se naglasi nije dozvoljeno RP gmove stavljati zbog resursa kojih oni trose. Ovo jedino mozes izbjeci ako imas neki manji gamemode i izbrises "RP" iz naziva servera moda itd., jer oni to redovno provjeravaju
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Citat: |Harexe| poslato Jun 19, 2016, 22:33:51 POSLE PODNE
Citat: |Harexe| poslato Jun 19, 2016, 22:17:49 POSLE PODNE
da ne smijete imat RP skriptu.

A sta sam ja napiso xD

'ladno sam previdio to, ali eto bar sam ostavio trik kako izbjeci brisanje za lite rp gmove
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<