[REÅ ENO] Oko mape

Započeo Depay01, Jun 06, 2016, 23:45:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

@❤ â™› à¹"ยà¹"à¸,, â™› ❤

Too haha uspjelo je, sad mi samo izbcuje 1 warning..

C:\Users\GANI\Desktop\GH 1.7\gamemodes\BERP.pwn(70270) : warning 203: symbol is never used: "string"
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Header size:          33276 bytes
Code size:          5206724 bytes
Data size:         58414716 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage: unknown, due to recursion
Total requirements:63671100 bytes

1 Warning.

Daj mi to sto ti je pod linijom 70270 da pogledam :P :D

Eto ga

stock EmailPW(string[])
{
	//NISTA :P
}

Skloni to kad vec nicemu ne sluzi da ti ne pravi taj 1 warning bezveze.. Usput ako ovo zelis takodje da sklonis http://prntscr.com/bdmtaw onda negde na vrh scripte stavi ovo.
#pragma dynamic 20000

Hvala ti za: http://prntscr.com/bdmtaw

Ali kad sam izbrisao ono sto si reko.. izlazu mi ovo:

C:\Users\GANI\Desktop\GH 1.7\gamemodes\BERP.pwn(64119) : error 017: undefined symbol "EmailPW"
C:\Users\GANI\Desktop\GH 1.7\gamemodes\BERP.pwn(64141) : error 017: undefined symbol "EmailPW"
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.

:-[ :-[ :-[

Sorry za DP!

Definisem EmailPW, ali nije To,To.. znaci taj stock mora da stoji tu. ja mislim.

Oprosticu ti ovaj put DP da ne otvaras novu temu samo zbog ovoga ali pripazi sledeci put imas funkciju izmeni.
Sto se tice toga obrisi gde god imas to jer ti ne treba mislim ako je stock bio prazan to znaci da ti ne treba nista vezano za to :D

Da, ali probao sam da obrisem ceo EmailPW, ali skripta nece raditi, ako me skontas, jel to EmailPW to je u vezi emaila ja mislim.. tako da ako obrisem sve EmailPW, znaci sve da ne postoji u skripti to.. nece radit uopste mod, nece skriptu ucitati, tako da neznam sta da radim :P

Pa po errorima koje si poslao imas samo na 2 mesta da sklonis to, ako je stock vec bio prazan ne vidim razloga da imas dalje neke greske kada to sklonis sa te 2 linije jer ako je stock kao sto rekoh vec bio prazan nije nicemu onda ni sluzio...

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jun 08, 2016, 11:07:29 PRE PODNE
Pa po errorima koje si poslao imas samo na 2 mesta da sklonis to, ako je stock vec bio prazan ne vidim razloga da imas dalje neke greske kada to sklonis sa te 2 linije jer ako je stock kao sto rekoh vec bio prazan nije nicemu onda ni sluzio...

Kontam te ja.. ali kad sklonim stock onda pise da treba da definisem EmailPW.. ja definisem i opet neke errore.

Ama covece sklonis sve vezano za to ako je stock bio prazan tebi to ne treba u scripti, kada sklonis stock naravno da imas erore jer se jos negde spominje odnosno na jos 2 linije bar ako su ono jedini errori uglavnom stock je bio prazan znaci ne treba ti to sklonis te ostale provere sta li su vec ...