[CS:GO] Counter-Strike: Global Offensive - FREE DOWNLOAD

Započeo Muma, Maj 26, 2016, 14:06:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mnogi od vas su čuli/vidjeli warzone sajt, i na njemu možete pronaći na downloadu > CS 1.6, CS Source & CS:GO <
Pa mnogi žele igrati CSGO ali nemaju novca da kupe, ili nemaju način da kupe istu.

Sada se može skinuti besplatno + dobijete sve skinove, stickere, rankove i ostale stvari + igrati online, što naravno svi žele.

Prije je bilo mnogo bagova, od crashovanja igrice, ne učitavanja skinova i stickera, lag i slične stvari.

Do sada je mnogo toga fixano, pa se može igrati normalno.

Postaviti cu par slika kako sve izgleda:

Kad instalirate na desktop dobiti će te launcher preko kojeg' pokrećete CSGO:

Onda morate čekirati najnoviju verziju i UPDATEovati:

Rank:

Sada slike idu sa fona jer nisam mogao iz nekog' razloga da slikam na kompu xD

Online serveri:

Inventory:

Sve (( 2208 itema )):

1 od najskupljih skinova i najljepsih AWPova - Dragon Lore:

Meni 1 od omiljenih noževa - Butterfly Crimson Web:

Bolje dati 6e i igrati bez tolkog cekanja i updatea i legalno nego ovako.
BALKAN ELITE - MAPPER

Ako neko ima racunar, i ima da placa internet sigurno ima jednom da odvoji 6 eura i to je to, a da nema gde da se kupi sumnjam, iz svake drzave bar ima jedan lik koji prodaje giftove kao sto kod nas Ralph Exon prodaje. :)
BALKAN ELITE - MAPPER

Citat: • â˜... AÊŸÒ"ᴏʀá´... â˜... • poslato Maj 27, 2016, 11:16:14 PRE PODNE
Ako neko ima racunar, i ima da placa internet sigurno ima jednom da odvoji 6 eura i to je to, a da nema gde da se kupi sumnjam, iz svake drzave bar ima jedan lik koji prodaje giftove kao sto kod nas Ralph Exon prodaje. :)
Problem je sto neki nemaj PayPal ili slicno a mozda im i roditelji nedaju kao meni.

Lol, ko kaže da moraš imati paypal, trebaš samo uzeti običnu uplatnicu i uplatiti, ništa prostije, kod Ralpha Exona, ali ništa mučite se s krekovanim tako sam i ja dok nisam uzeo 6e i kupio si. :)
BALKAN ELITE - MAPPER

A sto je to mucenje, radi gotov' pa isto kao i originalni.. :)

Pa, ajde ti čekaj dok se updatea da može i za net, to se duga čeka bar meni se čekalo, plus imaÅ¡ samo par servera za igru, nemaÅ¡ da igraÅ¡ competitive, niÅ¡ta baÅ¡ samo deathmach...  :D
BALKAN ELITE - MAPPER

Samo 1 update je veliki, ostalo je manje logicno...
Par servera ? Imas preko 30...
Kako god, opet mozes igrati ;)

Ovdje LOCK, ukoliko imate još pitanja obratite se autoru teme na PP.