[REÅ ENO] Komanda

Započeo Darkic, Maj 24, 2016, 19:03:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Znači radio sam dosta komandi sa zCMD procesorom.Onda ne znam Å¡ta mi bi ja prebacim sve komande na YCMD i kako sam nadograÄ'ivao mod,odnosno pravio posao zemljoradnik napravim komandu da sadi psenicu,ali kada IG ukucam komandu piÅ¡e mi "SERVER: unknown command",kako to da popravim?
PS procesor je vraćen na zCMD ali isto se dešava.
Dio skripte:
[pawn]CMD:sadipsenicu(playerid, params[]){
   new Float: x, Float: y, Float:z;
   if(PI[playerid][pPosao] == Zemljoradnik){
       if(PI[playerid][pPsenicaSeme] == 0) return SCM(playerid, -1, ""ERRORBOJA"[GRESKA]: "BELA"Nemate ni jedno seme!");
       else{
            GetPlayerPos(playerid, x, y, z);
         CreateObject(818, x, y, z-1,   0.00000, 0.00000, 0.00000);
         SCM(playerid, -1, "Zasadili ste psenicu,potrebno je sacekati "ZELENA"30 minuta "BELA"da ona uzori.");
         PI[playerid][pPsenicaSeme] = PI[playerid][pPsenicaSeme] - 1;
         SetTimer("sazrevanje", 300000, false);
      }
   }
   else return SCM(playerid, -1, ""ERRORBOJA"[GRESKA]: "BELA"Niste zaposleni kao zemljoradnik.");
   return 1;
}[/pawn]
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Maj 25, 2016, 14:12:20 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…

Kazi mi prvo jel imas negde u modu to SERVER: unknown command ?
Drugo jel ti samo kod te komande to izbaci ili jos negde i trece jel ti komanda uopste radi kad ukucas a usput izbaci i taj text ?

Ma nije radila komanda,ja sam budala koja ne razmišlja,već odma pita za pomoć.Ime GMa u folderu Gamemodes je bio gm0.2,a u server.cfg gm1.0 pa je čitao stari mod gde nije bilo te komande ::)