[MAPA] Grove Street Family

Započeo Hrsto_xD, Maj 26, 2016, 13:51:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SampArena RolePlay - Grove Street Family

Postovani clanovi Balkan sampa,danas cu vam pokazati kako to izgleda Grove Street Family na SampAreni.

Mapu izradio: Hrsto_xD
Texutre uredio: Hrsto_xD

Slike:

www.battle-craft.org

IP: 5.196.225.182:7777

47

*

Izgleda lepo ali zasto bi ponovo pravio groove :D
    ~ Member since: 09.13.2013. - 15:30 ~

Hvala svima na komentarima.Trudimo se da budemo što unikatniji tj težit ćemo tokom cijele zajednice da i skripta i mapa budu što unikatnije šta će se i vidit kroz rad narednih par mjeseci.Uvijek imamo nekakve ideje i težimo šta boljoj izvedivosti.Još jednom hvala svima na komentarima i na nekim sugestijama koje ste dali to nas tjera da napredujemo :).

Gsf je na gta V Å¡emu dosta toga je Å¡ta se tiče same mape je dosta dobro izvedeno možda u meÄ'uvremenu uÄ'emo u promjenimo texture u malo otrcanije da baca viÅ¡e na crnači stil ako bude doÅ¡lo do toga dobit ćete nove slike :).

Hvala svima na komentarima

Ali ova mapa vise nije na SampAreni ako ju netko zeli neka mi se javi na PM
www.battle-craft.org

Pa brate iskreno lijepsi je defalut gsf al i ovo je lepo bravo..

DEDIC MAPPING 2K18

Ovo je odlicno, samo sto bi se ocigledno uklopilo u nekom elitnom kraju, a GSF to nije. Ganton je vazda bio leglo bande, a kuce su u onom stilu crnackog geta iz 70-80-90 godina gde je infrastruktura nerazvijena, stoga mislim da bas i nije bilo potrebe menjati. U svakom slucaju sve pohvale za ulozeni trud :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Aussie poslato Jun 08, 2016, 04:50:31 PRE PODNE
Ovo je odlicno, samo sto bi se ocigledno uklopilo u nekom elitnom kraju, a GSF to nije. Ganton je vazda bio leglo bande, a kuce su u onom stilu crnackog geta iz 70-80-90 godina gde je infrastruktura nerazvijena, stoga mislim da bas i nije bilo potrebe menjati. U svakom slucaju sve pohvale za ulozeni trud :)

znam al to je bila ideja skriptera s samparene zato sam radio

hvala ti

Citat: Dedic poslato Jun 08, 2016, 00:48:48 PRE PODNE
Pa brate iskreno lijepsi je defalut gsf al i ovo je lepo bravo..

znam al hvala rukvas
www.battle-craft.org

Nije lose al deaflut GSF je bolji
8/10