mala pomoc oko wanted

Započeo Kort!NuZ, Jul 17, 2010, 15:48:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ljudi pitam se kako da nesto napravim ali ne ide mi

kako da kad OnPlayerDeath uradim GetPlayerWantedLevel
pokusavao sam ova dva nacina:
GetPlayerWantedLevel(killerid, +2); (warning)
SetPlayerWantedLevel(killerid, GetPlayerWantedLevel(killerid)+2); (warning)
oba dva mi javljaju warning i kad isprobam to sa svojim drugom ono mi se iskljuci onaj prozorcic za server

EDIT: pomozite pls
hvala unapred
Poslednja Izmena: Jul 17, 2010, 15:49:29 POSLE PODNE od Christian_Bojic

Citat: Christian_Bojic poslato Jul 17, 2010, 15:48:54 POSLE PODNE

oba dva mi javljaju warning i kad isprobam to sa svojim drugom ono mi se iskljuci onaj prozorcic za server

hvala unapred

xaxa ajd da ti pomognem....prvo ovo:GETPLAYERWANTEDLEVEL(killerid,+2) ti zapravo provjerava wanted level nekoga(nettreba ovo +2)...dalje SetPlayerWantedLevel(killerid,+2); msm da bi ti na ovaj nacin onom ko je ubio nekoga trebalo dodat 2 wanted poena...pozz
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

Citat: Milan_Jeftic poslato Jul 17, 2010, 16:15:38 POSLE PODNE
Citat: Christian_Bojic poslato Jul 17, 2010, 15:48:54 POSLE PODNE

hvala unapred

xaxa ajd da ti pomognem....prvo ovo:GETPLAYERWANTEDLEVEL(killerid,+2) ti zapravo provjerava wanted level nekoga(nettreba ovo +2)...dalje SetPlayerWantedLevel(killerid,+2); msm da bi ti na ovaj nacin onom ko je ubio nekoga trebalo dodat 2 wanted poena...pozz

nije to, i mislio sam da nece uspeti jer zasta onda sluzi GetPlayerWantedLevel kad je funkcija
GetPlayerWantedLevel(playerid);

EDIT: greske:
D:\Djordje\MYDOCU~1\GTA\GTASER~1\XXTREM~1\GAMEMO~1\omg.pwn(12887) : error 029: invalid expression, assumed zero
D:\Djordje\MYDOCU~1\GTA\GTASER~1\XXTREM~1\GAMEMO~1\omg.pwn(12887) : warning 215: expression has no effect
D:\Djordje\MYDOCU~1\GTA\GTASER~1\XXTREM~1\GAMEMO~1\omg.pwn(12887) : error 001: expected token: ";", but found ")"
D:\Djordje\MYDOCU~1\GTA\GTASER~1\XXTREM~1\GAMEMO~1\omg.pwn(12887) : error 029: invalid expression, assumed zero
D:\Djordje\MYDOCU~1\GTA\GTASER~1\XXTREM~1\GAMEMO~1\omg.pwn(12887) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.
Poslednja Izmena: Jul 17, 2010, 17:23:46 POSLE PODNE od Christian_Bojic