[WIP]Balkan Night Roleplay[Skripter]

Započeo Mr.Konj, April 04, 2016, 01:17:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Balkan Night Roleplay

Pozdrav svima, zelio bih vam predstaviti Balkan Night Roleplay, server koji ima planove biti najunikatniji do sada i sa sto vise novih sistema, server se planira otvoriti u 6 mjesecu kada pocinju praznici i kada najvise igraca ima, za sada smo u 1 tjedan napravili sljedece:

1.Register/Login sistem
2.Rent Sistem
3.Admin Sistem
4.Chat Sistem(sa prox detectorima i ostalim stvarima)
5.Osnovne komande za igrace
6.Sistem Random Poruka
7.Tutorial smo napravili unikatan znaci da bi igraci uzivali u tutorialu i upoznali se sa serverom

Gamemod je radjen od 0!
Uz to da navedem do sada imamo najunikatnije mape, znaci mape koje sigurno do sada niste vidjeli na drugim serverima, sve sami mapamo na svoju ideju

Skripter: Matej (Ja)
Mapper: Patrik

Trenutno dvojica lagano radimo na serveru, a od pomoci bi htjeli neke clanove koji bi nam se htjeli pridruziti kao promoteri, i trazimo jednog iskusnog skriptera, jer ja skriptam otprilike 6-7 mjeseci kad bih skupio ovo od prije 4 godine sto sam poceo se zanimati za pawno, taj skripter netreba biti aktivan po 5-6 sati na dan nego onako doci ponekad i pomoci sa necime!

Moj Skype: matej.puskaric6
Patrik Skype: patrik99918

Puno sreće želim.

Ako gdje stane sa bugovima ili potrebno ispraviti kod, poslao sam Vam zahtjev na skype.

P.S. Uvijek sam pomagao konjima hahaha

Zahvaljujem se svima, za mod ce se uzet dovoljno vremena da bude unikatan i najbolji ;) pixel trenutno imam jedan problem sto se tice sejvanja levela, evo napisat cu tu pa ako usput neko da odgovor, znaci registracija i to sve sejva u Users i to je sve u redu sto se tice para,payday poena i svega, jedino sto je problem kad ugasim i upalim server nakon toga se logiram i level mi je 0, registriran se opet, izadjem i logiram se level se sejva, znaci samo kad se server ugasi i upali level se pri logiranju resetira na 0, ako neko zna do cega moze biti nek pomogne ako moze

btw. ime mi je bio prije Mr.Scripter neznam odakle mi ovo hahah