Fatal error 100 i brisanje markera sa mape

Započeo Gerard, Jul 16, 2010, 10:43:04 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo malo sam se vratio skriptanju, nasao stare skripte i to sve i sad imam neke probleme. Skinuo sam neki eRP mod, koji je naravno, kao i većina, GF Edit, ali to nije sad važno.
Naime, čim sam ga probao compilat pojavio se fatal error.
MrIllusion\gamemodes\eRP.pwn(15) : fatal error 100: cannot read from file: "JunkBuster"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Imam ubačen JunkBuster u includes ali stalno se pojavljuje taj error. Ali, gamemode radi, sve je kao normalno.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A druga stvar. Taj mod je "RP", ali ima one markere na mapi, igrači se vide kao na prastarom ( ;D ) PENLS modu, u boji odreÄ'ene bande/mafije/organizacije. Pa me zanima kako to ukloniti.
Poslednja Izmena: Jul 16, 2010, 11:18:38 PRE PODNE od Gerard

Pazi da otvoris s pawnom koji ima u includsima JunkBuster, ako ih imas vise na kompu

Odsutan dok ne doÄ'em.

Jao, vidi stvarno, on je otvaro preko nekog desetog Pawna koji nije imao JunkBuster u include, ja lijepo usao na onaj koji ima, Open, otvorio gamemod, compilam i nema errora. Thx  ;)

Još se samo traži riješenje za drugi problem.