[Pomoc] Mod od 0

Započeo Tosic ツ, Mart 18, 2016, 21:47:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Od 0
Detaljan opis problema: Radim mod od 0 i napravio sam neki najobicniji reg/log sistem. Radnja je u SF takodje napravio sam mesto za opstinu banku.. Stavio da se ulazi na F u banci da se mogu pare ostaviti podignuti u opstini da se moze pasos kupiti i tako jos tih stvarcica.. E sada zanima me sta dalje kako da radim? Koje osnovne sisteme da prvo uradim? Ovp mi je prvi mod od 0 i nekako sam izgubljen ne znam sta bih radio.
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Pa radis ono sto ti hoces.Zavisi kako si ti osmislio taj mod, moras imati "nacrt/skicu" ispred sebe da bi nesto poco radit.Osoba koja stavlja vozilo ima ispred sebe nacrt po kojem ce ga sastavit nece ga napamet ici pravit.Ako nemas viziju i osmisljen plan džabe ti volja i sve ostalo.Kreni od ownership sistema,organzacije onda,pa sta ti padne na pamet.

I uvijek sebi piši na list papira/notepad/blog ili sta vec ideje koje ti dodu.Mozda neces biti na kompu dode ti ideja za nesto zapisi u mob ili negdje i lakše ce ti bit dosta radit.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Zamislio sam da mod bude potpuno dinamican. Otprilike sam vec smislio gde bi bio pd sta bi bilo kod opstine i tako to. E sada jel ima neki mod sa nekim najobcnijim sistemima da se mogu tim sluziti tj nemam toliko znanje da napravim neki system od ciste 0. Ako imas neki predlog reci

Trebalo ti da uradis bas kao sto ti je @MEDO rekao, da uvek zapises ideju/misao koja ti dodje, jer moze ti se desiti da kasnije zaboravis. Opet mogao si nadjes neki mod sa tim nekim stvarcicama(reg/log) i ostalo, koje je vec neko uradio. Imas ovde na forumu listu modova gde je zapoceto ponesto ali mozda vecina ima nekih bagova. Takodje imas i na oficijalnom samp forumu lepih modova koje treba da prevedes(ako neces da koristis multilang system).
Sad za pocetak te sisteme ne moras uraditi da budu vrhunski posto si pocetnik, uradis jednostavne stvari pa vremenom sredjujes i po svojim potrebama prilagodjavas.

Citat: 🎶🎵❤Tosic❤🎵🎶 poslato Mart 18, 2016, 22:09:37 POSLE PODNE
Zamislio sam da mod bude potpuno dinamican. Otprilike sam vec smislio gde bi bio pd sta bi bilo kod opstine i tako to. E sada jel ima neki mod sa nekim najobcnijim sistemima da se mogu tim sluziti tj nemam toliko znanje da napravim neki system od ciste 0. Ako imas neki predlog reci

E sad moj prijedlog za tebe je da se kanis moda od 0 jer nemas dovoljno znanja.Copy/paste ti nece donijeti nista dobro.Kopirat ces nesto iz jednog moda, nesto iz drugog pomjesat ces sve to i samo ce se bugovi pocet polako pojavljivati i kad napravis mod da se moze igrati na njemu stavit ces da si se zajebo jer ne mozes rijesit pola tih bugova i propalo ti vrijeme za dzabe

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Ova tema sluzi za pomoc oko resavanja pawn problema, a ne o davanju ideja o tvom modu od 0.
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.