[Pomoc] format

Započeo Darkic, Mart 16, 2016, 14:44:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Od 0
Detaljan opis problema: Znači napravio sam Admin komandu za davanje novca i to sve lepo funkcioniše.E sad problem je što ne izbacuje iznos koji je admin uneo,već konstantno izbacuje broj jedan u formatiranoj poruci,a lepo sam stavio %d za cele brojeve.
Dio skripte:
CMD:novac(playerid, params[])
{
	new ime[2][MAX_PLAYER_NAME], id, lst[100], novac;
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == HeadAdmin || IsPlayerAdmin(playerid))
	{
	    if(sscanf(params, "ud", id, novac)) return SendClientMessage(playerid, NARANDZASTA, "Koristite: {FFFFFF}/novac [ID ili ime igrača] [Vrednost]");
	    if(!IsPlayerConnected(id)) return SendClientMessage(playerid, CRVENA, "(GreÅ¡ka) {FFFFFF}Taj igrač je offline!");
		novac = GivePlayerMoney(id, novac);
		RPIme(id, ime[0]);
		RPIme(playerid, ime[1]);
		format(CmdString, 128, "| Head Admin | {FFFFFF}%s {33CCFF}je dao {FFFFFF}$%d {33CCFF}igraču {FFFFFF}%s.", ime[1], novac, ime[0]);
		StaffPoruka(SVETLOPLAVA, CmdString);
		format(lst, 100, "| Komanda: /novac | Izvršio: %s | Igrač: %s | Vrednost: $%d.", ime[1], ime[0], novac);
		UpisiLog(FAJL_ADMINLOG, lst);
		SCMF(id, SVETLOPLAVA, "| Head Admin | {FFFFFF}%s {33CCFF}Vam je dao {FFFFFF}$%d.", ime[1], novac);
	}
	else return SendClientMessage(playerid, CRVENA, "(Greška) {FFFFFF}Nemate autorizaciju za korišćenje ove komande.");
	return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

c0x

*

Evo ti ovo sam ti otkucao na brzinu.. Prilagodi svojoj skripti ;)

CMD:novac(playerid,params[])
{
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < HeadAdmin ) return SCM( playerid, -1,"Nemate autorizaciju za koriscenje ove naredbe!" );
    new id, novac;
    if(sscanf(params, "ui", id, novac )) return SCM(playerid,-1,"Koristite: /novac (playerid) (kolicina)" );
    if(novac < 1 || novac > 100000 ) return SCM( playerid,-1,"Ne mozete davati novac manje od 1 ili vise od 100.000" );
    if(id == INVALID_PLAYER_ID) return SCM(playerid,-1,"Taj igrac nije na serveru!" );
    PlayerInfo[ id ][ pNovac ] += novac;
    GivePlayerMoney( id, novac);
    // ovde stavi poruku koja ce ispisivati igracu i adminu.. :)
    return 1;
}
Poslednja Izmena: Mart 16, 2016, 21:12:51 POSLE PODNE od c0x

Hvala,brojevi se sad dobro ispisuju ;)
Lock