[Savet] Oko modova

Započeo Tosic ツ, Februar 29, 2016, 22:26:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Odabir modova
Detaljan opis savjeta: Treba mi savet na kojem modu da radim San Marino ili Athlone znam da je i Athlone San Marino. E sada neki kazu da je Athlone jako zbugan i nzm isplati li se raditi tu. Takodje ako neko zna koji su to bugovi?
Komentar: /

Po meni bi bolje bilo poci neki jednostavniji, i prebaciti stvari koje ti se svidjaju sa SM u njega ;)

Imam dosta znanja u PAWN. A samo se nadam da pod tim jednostavnijim ne mislis UP jer je svima preko glave..

Ne smatram ne brini, sto se mene tice odes na forum.sa-mp.com i tamo neki andjes, prevedes. Em ti je optimizovaniji nego na Balkanu em pregledniji i laksi za rad. :D

Citat: ☢ αlρнα_SkillArena ☢ poslato Februar 29, 2016, 22:52:51 POSLE PODNE
Ne smatram ne brini, sto se mene tice odes na forum.sa-mp.com i tamo neki andjes, prevedes. Em ti je optimizovaniji nego na Balkanu em pregledniji i laksi za rad. :D
Ovo
ili Athlone :)

Aj cekacu jos komentara  😀

Najbolje bi ti bilo da pocnes od 0 prvo napravis reg/log i tako ga pomalo napucajes

My PC:
# Procesor: AMD FX-8350 (8 x 4,0 GHz)
# Matična ploča: Asus M5A78M-M LX3
# Memorija: Kingston Fury 8 GB 1600 MHz
# Hard disk: Seagate / WD 500 GB
# Grafička kartica: GTX750-Ti 2 GB GDDR5
# Windows 8.1 64-Bit

Ma nemam u planu od 0 iako sam krenuo neki tj zavrsio par sistema.. Hteo bih neki edit i izbaciti ovde na forumu

Hmm San Marino ili Zara Gaming ili Last Step ili Balkan Extazy pa biraj heheh :D

My PC:
# Procesor: AMD FX-8350 (8 x 4,0 GHz)
# Matična ploča: Asus M5A78M-M LX3
# Memorija: Kingston Fury 8 GB 1600 MHz
# Hard disk: Seagate / WD 500 GB
# Grafička kartica: GTX750-Ti 2 GB GDDR5
# Windows 8.1 64-Bit