[POMOC] Format vise stringova u jedan

Započeo crnimajmun, Februar 09, 2016, 16:07:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja
Detaljan opis problema: kada ukucam /stats treba da prikaze dialog,ali umesto toga vrati mi SERVER:Unknown command. Imam caption koji ide ovako:[pawn]
new caption[64];
format(caption,sizeof(caption),"Stats | %s",GetName(playerid));[/pawn] Ovaj caption radi u dialogu.
Posle toga na red dolazi new string1[500],string2[500]...string5[500],string[2500];
Kada formatiram string veliki iz 5 malih,nece da radi,a npr kada stavim POSEBAN string u dialogu ( string1 recimo ) onda prikaze sve.
ShowPlayerDialog(playerid,DIALOG_STATS,DIALOG_STYLE_MSGBOX,caption,string1,"Zatvori","");
Pomoc.
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Jednostavno kaze SERVER:Unknown command

bezveze opterecujes skriptu viskom varijabli ako vec hoces da ti bude uredno idi lijepo

new
showdialog[2500];

format(showdialog, sizeof(showdialog),
"Linija 1\n\
Linija 2\n\
Linija3\n", GetName...);

pa fora je u tome sto stavljas \ da bi ti ocitao i sledeci red ali pazi ne moze ti ici kod npr \n\" jer ce onda odradit novi red (\n) i ispisat samo navodnike (")

Nije stvar u urednosti,nego jednostavno nece da sklopi sve u jedno.Stats sistem inace.
Ima 5 stringova,za 5 stvari u statsu.Svaka je 500 lenght. Finalni string je 2500 ( 500 * 5 )
Stvar je u tome sto formira BILO KOJA dva para stringova i svaki pojedinacno,i prikaze ih u dialog,dok za 3,4 i 5 komada zajedno ne prikazuje,samo mi vrati SERVER: Unknown command.