[0.3.7]Urban Gaming RolePlay || Event Day ||

Započeo Armin Begovic, Januar 14, 2016, 13:20:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

                             

Obavještavamo sve igrače dobre volje i sve one koji su željni zabave, da će se na našem serveru 16.01 odrzavati manifestacija EVENT DAY, dan koji vam može donijeti puno novaca i bogatstva na našem serveru. Tokom čitavoga dana će biti organizirani eventi sa bogatim nagradam po rasporedu koji je već napisan na forumu.
Ja sam ujedno i vlasnik servera, stvarno se borim viÅ¡e od mjesec dana da mod bude Å¡to ugodniji za igru i trudim se ugoditi svim igračima, pa vas ovim putem pozivam da slobodno doÄ'ete i pozovete svojih prijatelja, da bude i vama i nama zanimljive na serveru.
Rekord servera je 46 koji je postavljen 3. januara koji je ujedno bio open servera, dnevno se drzimo sa prosjecnih 15-20 igrača, sa ovim event dayom to želimo promijeniti i povećati broj stalnih igrača jer mislim da to zaslužujemo svi mi koji se trudimo, a i svi igrači koji doÄ'u!
Ako neko još ima da bi nam želio pomoči sa reklamiranjem, možete to učiniti sa dolje navedenom reklamom. Sve najbolje vam želim ! LP!

╠►▃â–,,â–...▆▇█â–"â–'â–'• URBAN GAMING | EVENT DAY •â–'â–'â–"█▇▆â–...â–,,â–ƒâ–,
● Sve vas obavjestavamo da će se na naÅ¡em serveru u subotu(16.01) odrzati EVENT DAY, te vas ovim putem pozivamo da doÄ'ete u Å¡to većem broju i osvojite brojne vrijedne nagrade!
● Sve o event dayu procitajte na forumu u ovoj temi http://urban-roleplay.ga/index.php?topic=312.0
● Samp IP : 37.187.20.174:8324
● VIP Golden Paket, automobil Infernus, motor marke NRG-500 su samo neke od mnogobrojnih nagrada koje možete osvojiti na eventima, i izvlačenjima sretnih ID-eva
● DoÄ'ite, čekamo vas!


Lijepo , svaka cast. Sretno nam :)
Samp Stories RP - 2023 - USKORO !