[Pomoc]Komande

Započeo $$ -=SALVADOR=- $$$, Januar 01, 2016, 17:38:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BM
Detaljan opis problema:Vako.. Updateo sam Stari foreach.inc koji vise nije bio kompatibilan sa YSI-om.Sve je nomalno kad sam ga updateovo i radio sam skriptu i pisalo mi je da je sve uredu i sve.Pokrenuo sam server i sve je se uocitalo i sve normalno.Usao sam na srw registrovo se i kada sam ukucao /aduty da uzmem duznost nije mi se nista desili.Koju god sam komandu potrjebio nista se nebi desavalo sve sam probao nije pisalo da je greska a nebi se htjela  ni ucitat komanda i odraditi radnju.A ako probam neku komandu iz Filterscripte nju hoce da uocita i desi se radnja.A ako neku komandu iz skripte ukucam npr /aduty nece nista da mi pise i nedesi se radnja koda je nisam ni ukucao.Eto nadam se da sam objasnio.Molim pomozite mi
Dio skripte:Neznam kakvu bih sliku stavio
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Neznam kakvu bih sliku stavio ako hocete mogu snimiti video isjecak da vidite??
BALKAN SAMP
RESPECT  |||MUMA---TOSIC---MEDO|||
PERFFECT GAMES RPG- SKRIPTER

Ako zna netko molim vas da mi pomogne pizzzz
BALKAN SAMP

Ako zna netko molim ga da mi rekne plizzz jako mi je ovo vazno plizzzzzzzz :'(
BALKAN SAMP

Imas li warninga u modu ??? Moguce je da je do toga ili mozda ako si nesto ubacio sto nevalja pa ne radi to se i meni prije desavalo
Big respect for Ino42O

Nema nikakvi warninga u mod sve sam pregledo.Samo sam bio ubacivao forech jer njega sam UPdateovo. jer mi je bilo izbacivalo upozorenje da moram ga nadograditi nadogradio sam ga usao u ig nije mi htjelo ucitati nijednu komandu
BALKAN SAMP

Znade li itko? pomoc
BALKAN SAMP

Lock temu nezna niko.
Hvala vam pomogli ste mi  :'( :'( :'(
BALKAN SAMP