|B'C| Balkan Country | RolePlay [OPIS SERVERA]

Započeo Murris M., Decembar 17, 2015, 19:55:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima!Ne znam kako da počnem ali evo ovako otvoren server pod nazivom Balkan Country RolePlay sa odlicnim GameModom igrom bez laga, znači uÄ'es i uživaÅ¡! Predstavit ću vam poneÅ¡to Å¡ta ima na njemu bit će joÅ¡ mnogo toga i joÅ¡ toga ima Å¡to nisam uspio da uslikam i predstavim vam ali to ko podsjeti server vidit će da ima mnoÅ¡tvo stvari za ugodnu igru.

BALKAN COUNTRY ROLEPLAY
IP SERVERA : 149.202.22.115:8123
FORUM : http://www.balkan-country.info
TS3 : 149.202.65.197:9773

Kada uÄ'ete na server logično je da ide prvo registracija pa posle registracije neka RolePlay pitanja koju pa vjerovatno svi baÅ¡ znaju, posle pitanja ako ste tačno dali odgovore prebaci vas na glavni spawn i tako dobijete Pocetni STATS : 3lvl i  100.000$! Za pomoć administracije koristite /upit ili /vodic za poziv administracije! imate i cmd /novi kada to kucate automatski Å¡alje Adm i GXpertima Nick igrača njegovu IP Adresu i da je novi igrač tako da će uvijek doći neko iz Staff tima da pomogne tom igraču.
Imate poslove gdje mogu da se zarade dobri novci za kupnju željene imovine, Poslove ću prikazati dole na slikama kao i Organizacije,House i Vehice, i VIP , system!
Za one koji reklamiraju server i doprinose serveru postoji Promoter a promoter sadrži neke od komandi kao što su /nitro /vr(popravka auta) /port komanda i /rtc(respawn auta u kom se nalazite) i Promoter Chat /pr tako svi koji su promoteri mogu da pricaju tu.
Ne mogu da se sjetim viÅ¡e Å¡ta sve ima na serveru ovo piÅ¡em posle jebenog posla ugrabio sam malo vremena pa da i ja reklamiram svoj server, nego doÄ'ete na server i uvjerite se da je pravi ugoÄ'aj, meni to doÄ'e odmor posle posla ali sad sam vise oko skripte!

Evo neke od slika:
GLAVNI SPAWN! Spawn mijenjate sa cdm /izaberispawn , preko puta se nalazi parking za Privatna vozila!

RENT A CAR!

AUTO SALON 1

TUNING GARAŽA ZA NEONKE I BOJU VOZILA Nalazi se u sklopu auto salona

GLAVNA BENZINSKA PUMPA "LOS PETROL"

HOUSE SISTEM! /kuca

VEHICLE SISTEM /v /v2  u Daiogu se nalazi Radio njega koristite samo ako imate VIP!

BANKA

NEKI OD POSLOVA

ORGANIZACIJE

BURG

VIP SISTEM

POSAO DEEYAJ Jedan od posova! Lagana zarada!
Kada uÄ'ete u Cub idete u kabinu i kucate /oprema[/b]

Kada ste obuki opremu kucate /mixaj i odaberete nešto iz dialoga što vam izbaci da pustite to vam nisam uslikao ali ko dodje vidjet će kako funkcionira

TO BI BIO TO ŠTO SAM USPIO DA VAM PRIPREMIM OD OVOLIKO MALO VREMENA KUĆA POSAO, POSAO KUĆA, ŽENA DJECA ŠTA MOGU NEMOJTE ME HEJTAT AKO OPIS NIJE NEKI DAJTE OCJENU I DOĐITE NA SERVER DA SE ZABAVIMO I DA SE UVJERITE DA SMO NAJBOLJI! VELIKO HVALA!!!!