[POMOC] Oko pijace !

Započeo Stifler ツ, Novembar 29, 2015, 15:08:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BM:RP v1.6 by Dowla
Detaljan opis problema: Na modu ima nekoliko pijaca automobila i odem u bilo koji pijacu i udjem i auto pa zatim kucam /v buy pise mi "Nemamo vise zaliha",eh sada kako to da rijesim da mogu bez problema da kupim auto :) Unaprijed hvala
Dio skripte: / ako nesto treba recite
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Vjerovatno ima neki limit u skripti za kupovinu auta, nadji u skriti "Nemamo vise zaliha" i vidi da li mozes povecati sta.

Ne razumijem se bas najbolje u to ali evo ti na pastebin to kada pise nemamo vise zaliha pa eto ako te ne smara pogledaj :D

http://pastebin.com/Lw1xEhNa

Probaj naci ingame biz auto pijacu pa /edit products 99999

Probao sam to Bobo ali nema bizz pijaca ako me razumijes hehe :D

Evo sada sam skinuo taj isti mod Balkan Mafia ali sada v1.5 malo stariji i tu je sve u redu,znaci moze se kupiti auto a meni dajte v1.6 jer u v.1.5 ima dosta bugova

Moras da stavis fakture u biznis Auto pijaca ili kako se vec zove.

Upravo to, moras da napunis produkte. Ali nije moguce da nemas nigde biz auto pijacu mora da postoji neki biznis, pronadji ga(dodji na marker ili cak mozes tamo i preko bizz.cfg da ga napunis), a za ovo nadjes marker ili ides /sbiz i portas se do svakog sbiza, sbiz kazem zato sto je Auto Pijaca/Kuca i nema interijer 100%, i kad se portas na marker od biza kucas /edit products 1000(Broj koji hoces ili koji ti je max podesen u gm). Ako tako nece onda bas i nez :/

Ako ne mozes nadjes IG bizz udjes u scriptfiles i tu u bizz ili firme nzm kako ti pise samo produkte povecas

rijesio sam hvala svima molim administratora da locka temu !
hvala jos jednom svima