Zalba na Edimax i njegovog ownera ZicMortal-a(Ralphie_Deluca|Deloc@s)

Započeo |GG|Vlado, Jul 10, 2010, 21:18:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Sve je pocelo reklamiranjem ne samo na nasem Genius-Gamingu vec i po ostalim gaming serverima
Reklamiranja i pohvale za reklamiranje

Reklamiranje na nasem forumu putem pm.a

Ulazim prije 3 dana na server gledam koji k. 0 igraca udem unutra gledam 1000 auta na spawnu kolko je lagalo nisam ni uspio slikat i restartam ja server kad bum biznisi razbacani

eto premjestanja i u logu
Kad bum nestadose i tih 5 igraca koji su bili online

tu se vide u logu banovi
Prekjucer smo ga otkrili nakon sto je rusio svima levele na 1 i u logu i upisali ip adrese s kojima se logirao na server u forum tracker tad je otriven.ip adrese od Pero_Komasi i Deloc@s su bile identicne.Napravio si je dosta accova i renameao se i svaki put je ulazio sa drugim nickom

Evo i slike na kojem je jednom igracu netko rekao da je to bio ralphie..

TakoÄ'er nam je floodao server
Poslednja Izmena: Jul 10, 2010, 21:22:50 POSLE PODNE od |GG|Vlado

Ovo nije reklamiranje, ovo je vec veci stupanj, hackanje RCONa
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Pa reci hostu i host jednostavno ugasi server,nece on to trpit
TuT
Map
[Map]Caffe Bar
[Map]Novi Burger

Ma taj Ralphie Deluca [ ZicMortal ] je botina kakve nema, ima taj svoj server vec 5 mjeseci, na serveru vise od 5 igraca nema.
Ljubomoran je na GG od kada je otiso sa njega.
Covjek oce steci veci broj igraca, ali reklamiranjem nece nsita napraviti, igraci ce doc na 5 min i otici ce mu, ali sta ces covjek je bot i ne moze to skuziti jos.
Poslednja Izmena: Jul 10, 2010, 23:06:51 POSLE PODNE od Filipo
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

sto je najgore ne samo da reklamiraju nego i hackaju pa to je jadno omg

Eo vidite na prvoj slici dok sam bio 1338 da nisam dao da se to radi idite na prvu sliku i na dnu procitajte moj post

Nece dugo dogurati reklamiranjem :D
TuT
Map
[Map]Caffe Bar
[Map]Novi Burger

Citat: [Ed!max]eCl!pSe poslato Jul 10, 2010, 23:22:41 POSLE PODNE
Eo vidite na prvoj slici dok sam bio 1338 da nisam dao da se to radi idite na prvu sliku i na dnu procitajte moj post

To nema veze, ali je dao npr. Global mod, pa kakav je to server gdje global mod dopusta reklamiranje -.-'
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

U redu, sudeci prema dokazima uklonit cemo edimax i vlasnika sa ovog foruma te zabraniti spominjanje imena edimax...