[POMOC] Postojeci/Nepostojeci Profil

Započeo Harryâ„¢, Oktobar 31, 2015, 21:03:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja
Detaljan opis problema: Napravio sam Reg/Log system u TD-u i sada zelim da kada igrac vec ima profil napravljen ne moze opet da ide na Textdraw za registraciju takodjer niti onaj koji nije registrovan da ide na textdraw za login nego na pravilne textdrawove
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://i.imgur.com/QViqmZ4.jpg

Znaci ako imam profil vec napravljen i opet kliknem REGISTRACIJA mogu napraviti opet profil
a ako nemam profil napravljen i kliknem LOGIN mogu se logovat tj samo unesem lozinku i napravi se profil, hocu da ako sam vec registrovan nmg ici na REGISTRACIJA, a ako nisam registrovan ne mogu ici na LOGIN
Poslednja Izmena: Oktobar 31, 2015, 21:05:24 POSLE PODNE od Harryâ„¢

napravis nekako if (PlayerInfo[playerid][pRegistrovan] == 1)
i da  ako je registrovan  TextDrawHideForPlayer(playerid, Registracija[0]); tako nes, nez ni ja bas dobro
tako i za login

Aha, aha, ma zaboravio sam sve kako  se radi :/ tako da samo si trebao podsjetitit, haha hvala ti :D

Pa samo provjeriš da li mu postoji profil. Ako radiš sa fajlovima, if(fexist, ako radiš sa MySQLom, SELECT * FROM igraci WHERE name=Ime_Prezime LIMIT 1, ako vrati 1 red znači postoji profil, ako nema redova nema ni profila

Nez kako je sad u modu jer si ti radio, recimo na NLu imas funkciju IgracImaNalog i onda preko toga proveris da li je registrovan

A npr ako imas PlayerInfo[playerid][pRegistrovan] ili slicno, pod OnPlayerClickTextdraw dodaj

if(PlayerInfo[playerid][pRegistrovan] == 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Vec imate nalog, koristite LOGIN.");

Ista stvar kod logina samo drugi textdraw i provera