[14. recenzija] New Jersey RolePlay

Započeo VladoBagwell, Jul 02, 2015, 23:10:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima. Evo nas sa našom cetrnaestoj recenzijom. Danas ćemo recenzirati New Jersey Roleplay. Počnimo.

Registracije na ovom serveru je jednostavna i vidjena vec.Kada se ulogujete izlazi vam textdrawa na kojem pisu vlasnici,skripteri,verzija moda,ts3 ip i forum.Registracija se sastoji od prihvacanja pravila,upisivanja zeljene lozinke,odabira spola,upisivanja godina i biranja drzave odakle dolazite.
Nasa ocjena je : 9/10

New Jersey raspolaze sljedecim sistemima:kuca,stan,vikendica,firm i vozilo.Na serveru mozete posjedovati jednu kucu,stan,firmu,vikendicu.Kuce i stanove mozete nadograditi interijer,a iz firma mozete zaradivati novac!Na serveru postoje jos mnogi unikatni sistemi koje cete morati samo otkriti
Nasa ocjena je : 8/10

Poslove mozete pronaci u opstini.U ponudi imate 12 poslova.Svi su podjednako dobri.Prije zaposljavanja morate izvaditi radnu knjizicu koja se nalazi u opstinu!
Nasa ocjena je : 7/10

Administracija je na pocetku ostavila dobar utisak,ali poslje je jako los utisak ostavila!Admini i Supporteri bi trebali vise pomagati igrcima,nego se voziti po gradu!
Nasa ocjena je : 6/10

Ako trazite novootvoreni server,gdje jos igraci nisu pobjegli sa velikim levelima onda je ovo server za vas!

SAMP IP: 91.121.21.54:8182
TS3 IP:91.121.21.54:8182
Verzija: 0.3.7

Kao i prosli put,nije lose ali vam opet preporucujem da ubacite slike,ne da se ljudima citati :P :D
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Meni ovo vise lici na opis servera. Nema subjektivnog misljenja i kritike bilo pozitivne ili negativne.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Pogledaj malo ovdje kako je prijašnji moderator to rado malo idi na tu foru

Server je već propao koliko vidim,najavljuju neko otvaranje u Fort Carsonu...Sve u svemu recenzija mi se ne sviÄ'a,treba biti mnogo opÅ¡irnije sa viÅ¡e slika  ;)