[LU] Last Union RP - Ključevi od Anđela

Započeo Draxy, Septembar 20, 2015, 19:42:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima.
Izašao je novi video koji je snimljen na Last Unionu.
Riječ o pjesmi "Ključevi od AnÄ'ela".
Facebook Page: Klikni.
Uživajte u gledanju.

Reditelj: Leo Santos .
Glumci: Draxy Scalletaa i Tin Boss.

Uskoro će biti i veliki OPEN.
I isto tako ćemo vjerovatno snimiti još videa :)
Poslednja Izmena: Septembar 20, 2015, 20:12:45 POSLE PODNE od New York1

Kakav veliki open ? Molim Administratore da Å¡to prije kazne ovo, nemate dozvolu za otvaranje, jedine osobe koje imaju dozvolu su Mare(Prvi vlasnik) i ja. Lijep pozdrav.

O cemu ti pricas covece,mi open planiramo 3 mjeseca ?  :)
Podržite nas..

Citat: [LU] Bugger poslato Septembar 20, 2015, 20:25:01 POSLE PODNE
Kakav veliki open ? Molim Administratore da Å¡to prije kazne ovo, nemate dozvolu za otvaranje, jedine osobe koje imaju dozvolu su Mare(Prvi vlasnik) i ja. Lijep pozdrav.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH ko je pitao meret-a i maestra da uzme ime ? i onda jos sa Raketom ( Proxy , makaveli i jos nji par daj buggere ne kenjaj matereti ;)

Mi imamo pravo na to ime  :D
Poslednja Izmena: Septembar 20, 2015, 21:47:07 POSLE PODNE od Mr.Blackk

Koliko je meni poznato, ja sam poslednji vlasnik Last Uniona. Tako da ste trebali pitati mene za dozvolu, kao i Mareta. Ili budite normalni il ne otvarate. Toliko

Žao mi je zbog DP, ali makar nabavite sebi neki logo, ne koristite moj, kad već 'otvarate'. Hahahahha

Citat: [LU] Bugger poslato Septembar 21, 2015, 17:18:38 POSLE PODNE
Koliko je meni poznato, ja sam poslednji vlasnik Last Uniona. Tako da ste trebali pitati mene za dozvolu, kao i Mareta. Ili budite normalni il ne otvarate. Toliko
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA daj ba dijete boga ti idi se ubij znamo svi i rake , makaveli i jos ekipica ko je tebe zvao na LU zato ne kenjaj ;) i o kakvom logo tu pricas ?

Ako je oko ovog onda vidim da si stvarno napaceno dijete jel ovo nije tvoj logo nego je od Elvis Simic-a jel je on reko Vin-u na uradi logo ;) to moze i vin potvrditi a i Elvis tako da .....
Poslednja Izmena: Septembar 21, 2015, 19:46:50 POSLE PODNE od New York1

Koji si ti paćenik, pa ja i Elvis smo otvarali Last Union i Vin je uradio taj logo za nas. Debili  ??? ???

Citat: [LU] Bugger poslato Septembar 22, 2015, 14:49:11 POSLE PODNE
Koji si ti paćenik, pa ja i Elvis smo otvarali Last Union i Vin je uradio taj logo za nas. Debili  ??? ???
Znam jel mi je on sve reko ;) al ybg on je otiso sa SAMP scene :/