[POMOC]Login/Register

Započeo ante2307, Maj 09, 2015, 15:44:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Ovako sve dobro radi kad se Regstriram sve spawna mi se dobro i to al kad login dode napisem krivu sifru i ude mi i moram klknut spawn a spawna mi se na 0,0,0 u CJ skinu Molim vas pomozite nema errora ni warninga
Dio skripte: case DIALOG_LOGIN:
        {
            if(!response) return Kick(playerid);
            if(response)
            {
                if(udb_hash(inputtext) == PlayerInfo[playerid][pPassword])
                {
                    INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
                SetCameraBehindPlayer(playerid);
                SetSpawnInfo(playerid,0,PlayerInfo[playerid][pSkin],1004.3007,-1432.6232,13.5469,182.7401,0,0,0,0,0,0);
                SpawnPlayer(playerid);
            }
            }
            else
            {
                ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD, "Pogresna sifra !", "\n{FF0000}Upozorenje:\n\nUpisali ste pogresnu lozinku.Poslije treceg puta slijedi kick sa servera\n Vasa Life on Balkan Administracija", "Login", "Odustani");

}
        }
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Evo kad idem login odnosno napisem krivu sifru i nista opet mi ude ovo je poslje napisane krive sifre al da je tocna opet ovo: 

hmm, probaj ovako:
case DIALOG_LOGIN:
        {
            if(!response) return Kick(playerid);
            if(response)
            {
            if(udb_hash(inputtext) == PlayerInfo[playerid][pPassword])
            {
                INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
                SetCameraBehindPlayer(playerid);
                SetSpawnInfo(playerid,0,PlayerInfo[playerid][pSkin],1004.3007,-1432.6232,13.5469,182.7401,0,0,0,0,0,0);
                SpawnPlayer(playerid);
            }
            else
            {
                ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD, "Pogresna sifra !", "\n{FF0000}Upozorenje:\n\nUpisali ste pogresnu lozinku.Poslije treceg puta slijedi kick sa servera\n Vasa Life on Balkan Administracija", "Login", "Odustani");
            }
            }
        }

My Bike KTM 450 SXF 2008