[Pomoc]Kapije

Započeo JoCke, April 26, 2015, 19:45:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:LS
Detaljan opis problema:Kako da napravim kapiju da se otvara kad vlasnik kupi tu kucu i da moze od te kuce kapiju da otvara ?!
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
91.121.21.54:7785

Open 9.07.2014

Mislim da treba koristit posedovanje samo nzm kako tacno ?

i am king!

Postavis
if(PlayerInfo[playerid][pPosjedujekucu] == 500) //pPosjedujekucu tu postavi svoju definiciju - 500 - tu postavis id te kuce...
{
   .... //tvoj kod dalje
}

Citat: #Dado poslato April 26, 2015, 23:15:28 POSLE PODNE
Postavis
if(PlayerInfo[playerid][pPosjedujekucu] == 500) //pPosjedujekucu tu postavi svoju definiciju - 500 - tu postavis id te kuce...
{
   .... //tvoj kod dalje
}

Kako to mislis tek tako ? CMD:? sa komandom mora biti kapija napriper /kopen /kclose tako otvara zatvara

i am king!

Citat: Pinki ãƒ,, √ poslato April 27, 2015, 00:04:45 PRE PODNE
Postavis
{
   .... //tvoj kod dalje
}

Kako to mislis tek tako ? CMD:? sa komandom mora biti kapija napriper /kopen /kclose tako otvara zatvara

ne lupetaj, dao je prijmer, nek pokusa sam, ako bude problema javit ce se
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Citat: Crazyn3ss poslato April 27, 2015, 02:18:50 PRE PODNE
Citat: Pinki ãƒ,, √ poslato April 27, 2015, 00:04:45 PRE PODNE
Postavis
{
   .... //tvoj kod dalje
}

ne lupetaj, dao je prijmer, nek pokusa sam, ako bude problema javit ce se

Bolan ja radim sa njim zato nam treba pomoc kako to mislite posedovanje kuce ?!Moze malo detaljnije ?

i am king!

Oprobajte nesto ovako

if(strcmp(Kuce,[kVlasnik], true)) return SCM(playerid,CRVENA, "Greska |{FFFFFF} Samo Vlasnik Kuce moze koristiti ovu kapiju.");

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Vidim li jos jednom reci omalovazavanja lock cu vam temu i dobicete kazne.

Inace, za sve uslove i sva pitanja koristite if i else if + upotreba varijable i provera vrednosti.
E sad, ovo sto ste vi pitali je malo glupo pitanje jer mi ne znamo koje vi varijable koristite. Znaci nadjite varijblu koju zelite ka koristite kao proveru, ubacite je u CMD i proveravajte je sa if. Ako je ona pozativna tj. u nekoj odgovarajucoj vrednosti (zavisi od vas koju postavite u nju kad neko kupi kucu) onda neka otvori kapiju, ako je negativna onda neka odradi nesto drugo, a moze i da se ne desi nista.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato April 27, 2015, 11:54:54 PRE PODNE
Vidim li jos jednom reci omalovazavanja lock cu vam temu i dobicete kazne.

Inace, za sve uslove i sva pitanja koristite if i else if + upotreba varijable i provera vrednosti.
E sad, ovo sto ste vi pitali je malo [cenzura]o pitanje jer mi ne znamo koje vi varijable koristite. Znaci nadjite varijblu koju zelite ka koristite kao proveru, ubacite je u CMD i proveravajte je sa if. Ako je ona pozativna tj. u nekoj odgovarajucoj vrednosti (zavisi od vas koju postavite u nju kad neko kupi kucu) onda neka otvori kapiju, ako je negativna onda neka odradi nesto drugo, a moze i da se ne desi nista.

Ok moze lock probacemoi nesto sami :/

i am king!