[POMOC] Labeli

Započeo branac_rocky, April 03, 2015, 14:00:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Labeli se ne ucitavaju..Znam da su mnogi imali problema sa labelima kod vikendice,pa ako netko zna...
Dio skripte:
Evo cijeli kod za ucitavanje
for(new vi = 0; vi < sizeof(VikendiceInfo); vi++)
	{
		new viFile[150],string[600];
		format(viFile, sizeof(viFile), VIKENDICE_FILE, vi);
		if(fexist(viFile))
		{
			INI_ParseFile(viFile, "UcitajVikendice", .bExtra = true, .extra = vi);
			if(VikendiceInfo[vi][viProveraVlasnika] == 0)
			{
				format(string,sizeof(string),""blue"(( Vikendica na Prodaju ))\n"blue"- "siva"Cijena "blue"%d$\n"blue"- "siva"Level "blue"%d\n"blue"- "siva"Za kupovinu "blue"/kupivikendicu",VikendiceInfo[vi][viCena], VikendiceInfo[vi][viLevel]);
				VikendicaLabel[vi] = Create3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ],30.0,0,1);
				VikendicaPickup[vi] = CreateDynamicPickup(1272, 1, VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ]);
			}
			else if(VikendiceInfo[vi][viProveraVlasnika] == 1)
			{
				format(string,sizeof(string),""blue"- "siva"Vlasnik vikendice "blue"%s\n"blue"- "siva"Cijena "blue"%d$\n"blue"- "siva"Level:"blue"%d",VikendiceInfo[vi][viVlasnik],VikendiceInfo[vi][viCena],VikendiceInfo[vi][viLevel]);
				VikendicaLabel[vi] = Create3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ],30.0,0,1);
				VikendicaPickup[vi] = CreateDynamicPickup(1239, 1, VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ]);
			}
		}
	}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Prebacio sam jednom i u CreateDynamic3DTextLabel ali nije prikazivalo opet,samo je na iD0 to bilo iznad glave lol.

Koristi za sve CreateDynamic3DTextLabel

napisao sam:
Prebacio sam jednom i u CreateDynamic3DTextLabel ali nije prikazivalo opet,samo je na iD0 to bilo iznad glave lol.

Pa trebalo bi sve te labele da koristis preko streamera znaci u CreateDynamic3DTextLabel jer Create3DTextLabel ima limit isto kao i CreateObject jeste da su brojke u limitu drugacije ali ovakve stvari trebas preko streamera koristiti ...
Usput kako si definisao VikendicaLabel

Znam ja to,ali problem je što kad sam stavio u createdynamic3dtextlabel nije se prikazalo na vikendicama,a na ID 0 je stajalo iznad glave..

new Text3D:VikendicaLabel[sizeof(VikendiceInfo)];

Jesi uradio ti update includa i plugina koje koristis na poslednju verziju ?

Proveri jel ti dobro cuva i ucitava pozicije x, y, z

Pickup učita normalno,no ne učita Label.(pozicije su isto napravljene..)

for(new vi = 0; vi < sizeof(VikendiceInfo); vi++)
	{
		new viFile[150],string[600];
		format(viFile, sizeof(viFile), VIKENDICE_FILE, vi);
		if(fexist(viFile))
		{
			INI_ParseFile(viFile, "UcitajVikendice", .bExtra = true, .extra = vi);
			if(VikendiceInfo[vi][viProveraVlasnika] == 0)
			{
				format(string,sizeof(string),""blue"(( Vikendica na Prodaju ))\n"blue"- "siva"Cijena "blue"%d$\n"blue"- "siva"Level "blue"%d\n"blue"- "siva"Za kupovinu "blue"/kupivikendicu",VikendiceInfo[vi][viCena], VikendiceInfo[vi][viLevel]);
				VikendicaLabel[vi] = Create3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ],30.0,0,0);
				VikendicaPickup[vi] = CreateDynamicPickup(1272, 1, VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ]);
			}
			else if(VikendiceInfo[vi][viProveraVlasnika] == 1)
			{
				format(string,sizeof(string),""blue"- "siva"Vlasnik vikendice "blue"%s\n"blue"- "siva"Cijena "blue"%d$\n"blue"- "siva"Level:"blue"%d",VikendiceInfo[vi][viVlasnik],VikendiceInfo[vi][viCena],VikendiceInfo[vi][viLevel]);
				VikendicaLabel[vi] = Create3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ],30.0,0,0);
				VikendicaPickup[vi] = CreateDynamicPickup(1239, 1, VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ]);
			}
		}
	}
Pokusaj ovako pa nam javi
~ Server Pernambucho Roleplay ~
Forum : ~ http://pernambucho.com/ ~
Facebook :~ https://www.facebook.com/events/331686430351597 ~

Owner : JA :D