[POMOC]Vozila u MTA

Započeo 3agle, Januar 11, 2015, 20:00:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav,znaci imam problem s vozilima..Ubacim MTA objekte,sve radi osim auta..Kliknem na onu ikonu za vozila,i samo mi spawna onaj stratum kako vec,ne otvori mi onaj PANEL u kojem odaberem vozila nego mi samo automatski odabere ono jedno..

Pokusaj da update-ujes MTA na najnoviju verziju. Ako je vec 1.4 odnosno najnovija verzija onda pokusaj da reinstaliras ceo MTA.
Trebalo bi da ti se pojavi spisak svih vozila od kojih ti biras svoje,ali je verovatno se neka greska desila ili si ti dirao u tom folderu nesto..
Pokusaj reinstalirati pa javi da li je uspelo  ;)

To mi je od prije,imam 0.3e objekte,nova verzija,stalno sam probavo reinstalirat ali nece :S..Ako mores da mi posaljes CIJELI MTA koji radi s objektima ?

http://www.mtasa.com/
imas ovo download i to jeto..
imao sam takav isti problem,nezz sta sam uradio xd ugl izbrisi cijeli MTA sa kompa i skini isve ponovi i javi??
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Ako si vec probao da reinstaliras MTA i nece i dalje onda je verovatno nesto do tvog racunara..
Probaj bez ubacivanja icega i sl. da instaliras ,sa dole navedenog linka, MTA 1.4 ..

Link za skidanje MTA 1.4 : KLIK

Bez 0.3e objekata radi sve normalno? Onda je moguce da nisi sa dobrog linka skinuo fajlove za 0.3e objekte..
Dole imas video zapis od naseg bivseg moderatora koji je siguran i sa kojeg mozes probati da ubacis 0.3e objekte u MTA..

Video zapis: KLIK
Poslednja Izmena: Januar 11, 2015, 22:23:15 POSLE PODNE od bryant ツ

Ipak ti probaj ovako kako je na video zapisu receno..ako budes ubacio sve kako treba tj. kako je receno onda neces imati problema sa pojavljivanjem spiska,a ako budes opet imao taj problem onda je verovatno nesto do tebe odnosno tvog racunara..  :)

Da pogodim, MTA ti onda zašteka ? Ako da, možeš spawanati samo Sentinela, ali ne možeš mjenjati ID vozila. Kod mene, na laptopu, sve radi bez problema, dok na računaru ne baš.

Citat: Nicchi poslato Januar 12, 2015, 01:25:08 PRE PODNE
Pogodak :P
sentinela spawna i zasteka,sve je normalno radilo prije ..kad nema objekata sve radi..

Spawnaj Sentinela sa onim kružićem na mišu, ali opet ne možeš ID promijeniti.