Pomoc u vezi Texture Studia!

Započeo Ivana1234, Januar 09, 2015, 09:57:38 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako,vec neko vrijeme radim u teksture studiu,pa ako mi neko moze pomoci bila bih mu zahvalna!
Evo o cemu se radim,kad napravim neku mapu odradim ju sa tektsturama,i ubacim u mod ponekad mi zeli compilat i pokrenut mod a ponekad ne,zna li netko koju gresku mozda radim pa ako moze pomoc?Evo slike!
http://i.imgur.com/NRNh5fZ.png http://i.imgur.com/RPlBaYx.png
MOLIM VAS AKO NETKO ZNA U CEMU JE PROBLEM NEKA MI KAZE MNOGO MI ZNACI!
Nova sam u skriptanju stoga nemojte me pitati da vam nesto pomognem jer i ja trebam pomoc <33

#Ivancica

Koliko sam razumeo tebi nece da compile-uje skriptu? Verovatno onda izbaci erorre ili warninge..
Sledeci put kada ti ne bude telo i bude izbacilo greske u boksu sto se otvori nakon compile-a slikaj nam taj deo.

Pretpostavljam da nije dobro ubaceno,evo kako to treba pravilo da ubacis:

Remove Building For Player ubacujes ispod public OnPlayerConnect .

Create Dynamic Object i u ovom slucaju tmpojid ubacujes ispod public OnGameModeInit .

Ako pravilo ubacis sve onda ne bi trebalo da imas problema sa mapom i compilovanjem zato sto su kodovi sasvim u redu..  :)

Da sve to stoji,znam kako se ubacuju mape toliko bas nisam glupa,nego ja ubacim znaci removovi gde idu i createobjet to blala kamo ide,ali npr ubacim jednu texturu na svoju mapu koju sam mapala,i uzmemu neku tudji mapu koji nisam i sredim ju sa texturama i onda mi ne zeli pokrenut mod opste vise,imali veze ovo "tmpobjid"?
Nova sam u skriptanju stoga nemojte me pitati da vam nesto pomognem jer i ja trebam pomoc <33

#Ivancica

Pa moguce je da se pomesaju kodovi ako su i jedan i druga mapa radjene u Texture Studiu.
Probaj da pokrenes skriptu sa samo jednom mapom,a ako bude radilo onda je verovatno problem do druge mape.
Ne koristim Texture Studio pa se zato ne razumem mnogo u njega.

Ako zelis,probaj direktno u pawno da radis sa teksturama. Tako nece doci do mesanja kodova tekstura i sl.  ;)

EDIT: Zastarela tema,LOCK
Poslednja Izmena: Januar 21, 2015, 21:43:50 POSLE PODNE od bryant ツ