[Pomoc] Radio ali vise nece

Započeo AjdiNNN, Januar 09, 2015, 22:50:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Last Step v1.1
Detaljan opis problema:Pa pre neki dan sam nabavio ovaj mod i radio je na kucnom ali na host nije htio pisalo mode:unknown skontao sam da je problem do MapAndreas plugin i radilo. Ubacio sam noviji jucer ja ubacim mod na drugi host(linux) radi ono ali kad se registrujem upisem sifru i treba spol ali nece da ode na taj dialog. Pwn nisam dirao cak sam probao izvorni i sve ali nece ubacujem MapAndreas ali nece sscanf nece stramer nece, nece nista. POMAGAJTE!
Dio skripte:nemam sta dati
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

A sta ceti MapAndreas ? A sto se tice streamera i sscanfa sta konkretno nece, ubaci najnovije verzije kako treba da se ubace to bi trebalo da znas i ne vidim razlog da ti ne radi ako ubacis kako treba.

Pa MapAndreas regulise anticheat tj break ili kako vec a sscanf i streamer sam update samo nece da se pomakne poslije kucanja passworda na hostu a na kucnom nece znaci da je do plugina jer plugini imaju za linux i za windows
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.

Pa brt nemas tu puno pametovanja oko pluginsa ili nisi dobre skinuo ili nisi dobro ubacio sve to i naravno i u mod trebas ubaciti ako nema ali i ako ima trebas uraditi compile...
Nadam se da znas da na windows na kraju plugina stavljas .dll a na hostu .so u Server.cfg

Compile sam sa tim pluginima i evo erori:
../include/gl_common.inc(80) : error 021: symbol already defined: "strtok"
../include/gl_common.inc(95) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
../include/gl_common.inc(139) : error 021: symbol already defined: "isNumeric"
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(2345) : error 021: symbol already defined: "frename"
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(2697) : error 025: function heading differs from prototype
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(2698) : error 021: symbol already defined: "strreplace"
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(2706) : warning 209: function "strreplace" should return a value
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(2822) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(38901) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(49378) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(51359) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(51365) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(51377) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(73504) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(73530) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(73954) : error 025: function heading differs from prototype
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(73955) : error 025: function heading differs from prototype
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(74164) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(74255) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(95318) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(98560) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Ajdin\Desktop\LongStep v1.1\LastStep v1.1\gamemodes\LSRP.pwn(99249) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

a vecina je ovako na liniji
strreplace(sendername, '_', ' ');

Aj mesto toga probaj
strfind(GetName(playerid), "_");

Jbg time ne dobijem nista on pronade _ ali Ako je nik Ime_Prezime nade _ i nista ali ako je replace onda kada chat npr Ime Prezime bez _ a ti si meni posalo samo da pronade