[Pomoc]Novajlija sam i treba mi par objasnjenja

Započeo KesloV, Decembar 25, 2014, 10:41:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Znaci, pre par dana sam se poceo zanimati za skriptovanje,mappanje i ostalo, poceo sam nesto malo kao uciti ali bi mi trebala vasa pomoc. Znaci par pitanja:
-kad npr neko kaze "Mod za kuce" da li to znaci deo skripte koji ja mogu da dodam ili je to skroz nesto drugo i kako se to koristi.
- da li kada vidim neku npr banku na nekom serveru koja mi se svidja da li mogu nekako da prekopiram taj deo mape i ubacim u drugu mapu? (objasnjenje)
-da li mi mozete dati neke savete ili sajtove odakle ste vi poceli uciti skriptovanje( youtube kanale) sve sto bi mi moglo pomoci.

To bi bilo to za pocetak. Molim vas bez glupih komentara. Hvala svima unapred
(rudimental neki drugi mod mi je rekao da ovde stavim ovo nemoj mi lock plz)

Pa brate prvo postaj po pravilima

Ali da ti kazem "Mod za kuce" ti je mod koji pokreces preko samp-server.exe fajla i ulazis u server sa svojm ip adrecom koju provjeris u Run>Upises "cmd">i upises "ipconfig" (BEZ ")
To za banku se ubacuje preko .pwn fajla u gamemodes. Kada udjes i imas kodove banke onda te kodove kopiras i stavis pod public Ongamemodeinit()
Naravno sajtovi su ti
balkan-samp.com
youtube.com (neki od boljih ljudi koji pokazuju kako skriptati su SadGoatProdustion i Balkan Naton, takodje Balkan Nation ima izradu RP moda od 0)
sa-mp.com imas tamo forum
i http://wiki.sa-mp.com/

Molimo te da procitas pravila foruma te da onda otvoris temu po pravilima.

Razlog zakljucavanja:

Jel ja pricam kineski pa ti ne razumes da moras procitati pravila i po njima otvoriti temu, fali ti formular. Rax King opomena za tebe isto procitaj pravila i znaces da kada neko postavi temu i krsti neka pravila ne smes komentarisati u njoj.

Pravila:

Glavna pravila Balkan SA:MP foruma .

Razgovor u vezi PAWN-Skriptanja .
Poslednja Izmena: Decembar 25, 2014, 15:35:03 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…