[POMOC] oko skripte

Započeo mliksi, Decembar 19, 2014, 17:39:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:UP [life of california od dowle]
Detaljan opis problema: Znaci ovako ja kad skinem mod i odma udem na kucni srv sve radi ono datum i vrijeme ulaska a kasnije kada idem nesto sredit u pawnu i kada prvi put compile onda nesto zeza u modu poslije compile udem u mod i onda pise vracate se na mjesto gdje sam crashan a nije bio crash neg sma sam izaso pa onda pise kao svi korisnici sacuvani i pise 0 a kad sam prvi put uso pisalo je 1 korisnik sacuvan i 3. uvjek kad si dam admina na scripfiles sacuvam i sve udem na srv imam admin i onda kad izadem sa servera onda nemam vise sacuvanog admina

AKO ZNATE PROBLEM JAVITE bitno mi je

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Kakav problem imas kada uradis compile ? To za crash mozes videti u modu sta sve ima vezano za to i obrisati mislim po meni to stoji tako u modovima bez veze samo sto ce da mu pise jel mu bio crash il ne ... A ovo za admine jel imas nesto tipa da kada izadjes sa srwa da se nalog sacuva ?

Nikakav problem nemam sa compile nego kad prvi put udem na srv sve radi ono pise datum i vrijeme a kad compile mod onda pise 00:00:00 ja si stavim u scripfiles admina i onda udem ali onda kad izadem onda mi pise admin=0

Jel imas neki tajmer koji ti prikazuje tj radi update textdrawa za vreme ? A ovo za admina jel se to samo sa tim desava ili ako postavis tipa lvl, money i na tim to bude ili samo na adminu ?

Sve mi sacuva lvl money i suporter samo mi nece sacuvat admin level

Pa jednostavno pogledaj na koju je foru uradjeno za level primer kako se sacuva i onda po tim nadji problem gde je da bi sacuvo i admina.

JEL ZNAS MOZDA OVO RIJESITI

(729) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\Korisnik22\Desktop\Nikola\United Empire [0.3z]\gamemodes\UE-RP.pwn(19268) : error 001: expected token: "-string end-", but found "-identifier-"
C:\Users\Korisnik22\Desktop\Nikola\United Empire [0.3z]\gamemodes\UE-RP.pwn(19268) : error 017: undefined symbol "JCRVENA"
C:\Users\Korisnik22\Desktop\Nikola\United Empire [0.3z]\gamemodes\UE-RP.pwn(19268) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Korisnik22\Desktop\Nikola\United Empire [0.3z]\gamemodes\UE-RP.pwn(19268) : error 001: expected token: ";", but found "-identifier-"
C:\Users\Korisnik22\Desktop\Nikola\United Empire [0.3z]\gamemodes\UE-RP.pwn(19268) : fatal error 107: too many error messages on one line

Pošalji liniju ako je moguce.

~Scritpter~Loading~75%~

~C++~Loading~40%~

~X_G1~Loaded~

if(f > MAX_OBJ) return SendClientMessage(playerid, 0x33AA3300, ""JCRVENA"ERROR: "SVCRVENA"Ne mozete baciti oruzije u ovom trenutku,pokusajte kasnije!!");

..
Poslednja Izmena: Decembar 20, 2014, 21:49:15 POSLE PODNE od mliksi

Citat: mliksi poslato Decembar 20, 2014, 18:14:00 POSLE PODNE
if(f > MAX_OBJ) return SendClientMessage(playerid, 0x33AA3300, ""JCRVENA"ERROR: "SVCRVENA"Ne mozete baciti oruzije u ovom trenutku,pokusajte kasnije!!");

..

Ja kada bojim primer ovo sto ti sada zelis ne radim tako vec jednostavno one boje preko zagrada tipa {ffffff}
Ovde mozes naci nijanse
http://www.w3schools.com/tags/ref_colorpicker.asp

Pa javi sta si uradio...