[POMOC]Nece da ucita mape!!!!

Započeo ||DesmondMiles||, Decembar 19, 2014, 21:32:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Neon City RP v1.5
Detaljan opis problema:ludi ja skroz editovao mod i na kraju ubacio neke mape i kad sam krenuo da testiram mod upalio samp-server i sve normalno lepo se loginujem i sve ali nijedna mapa nije ucitana molim vas treba mi pomoc brzooo
Dio skripte:OnGameModeInit
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
GTA Crna Gora RolePlay
-Skripta:10% gotova
-Mapa:24% gotova

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Probaj sa novim streamerom

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

E ali prije nego sto sam edit mod sve mape su normalno bile ucitane jbt
GTA Crna Gora RolePlay

Citat: Predator2001 poslato Decembar 19, 2014, 21:43:06 POSLE PODNE
E ali prije nego sto sam edit mod sve mape su normalno bile ucitane jbt

Prvo pokusaj sa najnovijom verzijom streamer plugina,ako nece onda si verovatno nesto pogresio u skripti,moguce da si izbrisao sve mape ili ih privremeno iskljucio iz skripte,najverovatnije si dirao nesto u skripti sto nisi smeo,proveri dobro deo ispod OnGameModeInit..  ;)

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Da ti nisi zeznuo nesto ono virtual world-a. Velike su mogucnosti da ti vw nije na 0 i zato ti ne ocitava mape..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Ma gledao sam dolje i ubacio sam novi streamer i sve dolje ima return 1; i druga sranja ali jbt meni je dodalo samo 1 objekat i kad compile nema nijedan warning i error evo ako hoces poslacu ti mod pa gledaj ali stvarno nezz sta je
GTA Crna Gora RolePlay

Citat: Predator2001 poslato Decembar 19, 2014, 21:51:10 POSLE PODNE
Ma gledao sam dolje i ubacio sam novi streamer i sve dolje ima return 1; i druga sranja ali jbt meni je dodalo samo 1 objekat i kad compile nema nijedan warning i error evo ako hoces poslacu ti mod pa gledaj ali stvarno nezz sta je

Slikaj nam taj deo gde si dodao taj jedan objekat..pretpostavljam da si onda sve ubacio u CreateObject,a streamer trazi u CreateDynamicObject..  ;)

ma bili su neki u CreateObject a neki CreateDynamicObject i  ove CreateObject sam stavio kao CreateDynamicObject i evo sad doho da probam tako ali mi skripta izbaca da imam 193 warninga -_-
GTA Crna Gora RolePlay

Citat: Predator2001 poslato Decembar 19, 2014, 21:57:33 POSLE PODNE
ma bili su neki u CreateObject a neki CreateDynamicObject i  ove CreateObject sam stavio kao CreateDynamicObject i evo sad doho da probam tako ali mi skripta izbaca da imam 193 warninga -_-

Napisi nam ovde ili slikaj te warninge..ako si prebacio sve u CreateDynamicObject,a izbacuje ti warninge/errore onda verovatno nisi ubacio dobro streamer..  >:(

evo ga breee ucitalo je mape ali imam sad 1 mali problem kad compile ispada mi 193 warninga i to Tagmismatch moze pomoc kako da maknem to i vas sam duznik dozivotno :D
GTA Crna Gora RolePlay

http://prntscr.com/5ipus6 eto link slike
GTA Crna Gora RolePlay

Citat: Predator2001 poslato Decembar 19, 2014, 22:01:27 POSLE PODNE
evo ga breee ucitalo je mape ali imam sad 1 mali problem kad compile ispada mi 193 warninga i to Tagmismatch moze pomoc kako da maknem to i vas sam duznik dozivotno :D
Citat: Predator2001 poslato Decembar 19, 2014, 22:06:28 POSLE PODNE
http://prntscr.com/5ipus6 eto link slike

Da li mozes da slikas deo u skripti pod linijama 8245-8262 ? Verovatno je problem sto si kodove tj. linije sa kodovima stavio skroz levo,zvuci malo smesno ali verovatno ih moras odmaknuti od levo ka desno odredjeno,nisam skripter tako da ne znam da se izrazim kao skripteri,pogledaj neke gore kodove sto nisu mape i pogledaj boli koju liniju koliko je odvojena od levo i tako stavi sve te kodove mapa..pretpostavljam da je to ali ipak nam slikaj deo linija od 8245 do 8262..  ;)