[SAVET-POMOC]Web Hosting

Započeo purgerrr, Decembar 18, 2014, 21:09:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Znaci ovako htio bih kupiti stranicu za svoj server necu imenovat niti nista
Sada zelio bi kupit ono di ubacujem filove ovo prvi put radim samo da se zna inace se ne kuzim u to
i sada neznam sta je to web stranica ili domena sta trebam kupiti sta ne da ima .com
i da izgleda znaci ko balkan samp (ne doslovno)
nego da ima ovo Pocetna Forum pomoc trazi profil moje poruke i to ako je neko iskusan molio bi ga za pomoc :)

Sto se web hosting-a tice. To ti "domacin" koji tvoje podatke postavalja vidljive web-u. Znaci ti kad kupis web hosting ti bukvalno kupim svoje mesto na web-u tj. mesto gde ces stavljati svoje podatke koje ces na neki nacin kasnije opozvati da bi ih neko video.

A sto se .com, .net to su domene. Moras da posedujes domen kako bi tvoj link bio upotpunjen i tvoj sajt mogao da se ocita u linku. Inace domene imas razne, imas i onu klasifikaciju domena na edu, com, net...

A Sto se Balkan Samp-a tice, Balkan samp je forum koji je nastao od softvera koji se zove Simple Machine Forum. Dizajn naravno ne dobijas kao sto je sada Balkan samp vec dobijas dizajn verzije SMF-a pa ti onda sa dizajnerima radim na temi i sredjujes je. Ali Balkan samp je SMF i je to to sto se interesuje onda evo ti odgovor.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Sto se tice teme za forum najbolja ti je SilenWave ja msm i veoma jednostavna za editovanje ostale stvari mozes dodavati kako tebi odgovara tima pocetna znaci ubacujes razene stvari dizajniras itd i sve mozes pronaci na YT i google :D znaci SMF koristis i nema problema samo malo se potrudis i to je to :D