[Pomoc]Poklon

Započeo Muce, Decembar 07, 2014, 23:38:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Blood City HardPlay
Detaljan opis problema:Kako da napravim komandu npr /bcpoklon i da igrac dobije npr 40 energya 100matsa ili 100gr droge itd... i u levom cosku da mi pise npr Sledeci BC Poklon:23h 10m i 59sec i da mi to tako istjece svaki dan da se moze dobijat da igrac samo kuca /bcpoklon i da mu da nesto od onih gore navedenih!!! :)
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):///

Postavi tajmer koji ce se resetovati svaki put kada se upise cmd...
I stavi
PI[playerid][pMats] += 100 && PI[playerid][pDroga] += 100
Valjda tako pa ispravite me ako grijesim ali vidim da mu treba pomoc :)

mozes mi ako nije problem napraviti sve i detaljno definisat :)

pa nisam ni pravio tu cmd,vidio sam na bm to je novo izaslo oko poklona pa da pitam da i sebi napravim pa bil mi mogo poslat kako izgleda da cmd,sve i definicije ako ti nije prob

Citat: Muce poslato Decembar 09, 2014, 00:05:38 PRE PODNE
pa nisam ni pravio tu cmd,vidio sam na bm to je novo izaslo oko poklona pa da pitam da i sebi napravim pa bil mi mogo poslat kako izgleda da cmd,sve i definicije ako ti nije prob

Ljudi meni nije jasno zasto uvek morate da kopirate neki Server ?  ??? Zar ti nije bilje da pokusas da mucnes glavom i napravis nesto bolje, nesto unikatnije, a ne samo bam aha vidi ovaj srw ima to ajd da ga kopiram i sta onda cemu uopste svrha toga ? Dajte ljudi vi ste "Scripteri" vi drzite Servere ako je to vec tako zasto onda kopirati drugi, zasto jednostavno ne osmislite nesto jos bolje i interensatnije. Uostalom King ti je do nekle objasnio kako bi to funkcionisalo, ne bas najbolje objasnio ali u svakom slucaju napravis Text draw za prikaz tog vremena, preko varijable postavis u sekundama ceo dan pa da ga onda preko toga cita ovamo kao dan, sate i minute. A sto se tice dobijanja droge ili materijala King ti je dao kako bi to od prilike izgledalo dodavanje.

Upravu je rudimental.Nemoj kopirat sam nesto osmisli i napravi bolje od toga....

cc
Poslednja Izmena: Decembar 11, 2014, 15:25:02 POSLE PODNE od Leo0