[Pitanje] Kako dobiti.....

Započeo Savana, Novembar 08, 2014, 09:57:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam pitanje posto me nesta interesira......Kako dobiti posao u nekom hostingu...Ja sam prije 1 godinu mozda 2. Radio u kgb hostingu kao developer,ali radio sam od kuce,i poslje sam otisao u njemacku,i izgubio posao...e sada vise se nemogu vratiti jer su puni,e sad me zanima kako ili dali tko ima mjesta... Iskustvo 3 mjeseca..
CroHerze Skripter

Pa pazi, u sustini ne postoji neka teorija kako da dobijes posao, da postoji svako bi je upraznjavao. Ali jako je bitno da se nameces na vazna mesta i da nameces svoje znanje, dzaba ti znanje ako niko ne zna da ga posedujes. Takodje bitno ti je da znas sta hoces da radis i da to usavrsavas. Bitno ti je da to sto radis i znas da radis pokazes svima i da ih u to uveris. Nemoj da ti  bude glupo da pitas za posao, ako zaista znas da radis. Jednostavno pitas nekog da li mu je potreban developer, on/ona ce ti mozda reci da ne treba, ali ti uvek trebas da pokusavas da se nameces. Naravno, ne da budes dosadan, ali da cim  ti oni kaze da im radnik nije potreban, ti ispoljis svoje vestine.
Takodje, imas i online konkurse, ne moras raditi u KGB, ima mnogo ozbiljnijih firmi gde ces stvarno dobro i zaraditi.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Hvala na podrsci i na odgovoru .... Pokusacu nesto ..
CroHerze Skripter

Nema ne cemu, tu smo da se pomazemo. Da zakljucam temu ili hoces da cujes jos neko misljenje od drugih clanova?

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Mozes zakljucat posto se nitko ne javlja ....
CroHerze Skripter

Cime se tacno bavis? Tj. sta tacno razvijas?

Jesi iz hrvatske? Pošto sam vidio da traže neki likovi php develpovera css i tako to.. pogledaj malo ja msm da ćak prijavljjuju ko radnika, a ne na 'crno '