[Savet] Potreban savet za vozila

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, Novembar 04, 2014, 18:39:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Nesto oko vozila
Detaljan opis savjeta: Pozdrav. Koristim Ravens mod, sve organizacije koje je imao sam ja uklonio ujedno sa vozilima i napravio sve novo od 0 medjutim imam mali problem pa mi je potreban savet mozda se neko susreo sa ovim. Problem je u tome sto kada izadjem iz Groove Street enterijera meni se vozila nagomilaju u onaj krug sto ima u njihovoj bazi. To se ne desava svaki put ali dosta puta se dogodi, a kada idem iz nekog nepoznatog pravca prema Groove Street bazi onda je ok najveci problem je kada izadjem iz enterijera. Takodje ne mogu da razumem ovaj problem jer su sve organizacije dobre po ovom pitanju sem Groove Streeta pa ako se neko susreo sa ovim ili zna resenje ?
Komentar: /

GSF koliko znam ima taj poznati problem sa int-om tako da promeni int i nece biti problema  :)

Cekaj mislis da je do Enterijera, mislim ako budu neke druge kuce pored GSF sto bi se ubacivale i ako se iz njih izadje mislis da nece biti tih problema ?

@EDIT: Bio si u pravu do inta je bio problem, reseno je tnx, moze LOCK
Poslednja Izmena: Novembar 04, 2014, 19:55:11 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–…